YSL monogram taske - en julegave til mig selv

ysl krokodille skind taskeysl tassel taske ysl taskePhotos: By Martina

Velkommen til taskefamilien kære YSL-skønhed!

Min hedeste taskedrøm det sidste år, har været denne YSL taske i krokodilleimiteret kalveskind. Da jeg færdiggjorde min kandidat og fik fuldtidsjob lovede jeg mig selv en gave, som jeg kunne kigge tilbage på, og tænke "You did it" og så var det ret naturligt at vælge en taske, som jeg vil kigge på hver dag :)

I lørdags troppede jeg op i mit stiveste puds (man skal jo matche tasken) i Saint Laurent på strøget, og med bævrende stemme fik jeg fremstammet "Bare på beløbet" da ekspedienten spurgte om det skulle være på kort eller kontant. Av, der var mange nuller på kortautomaten, så for en sikkerhedsskyld havde jeg taget min søster med for, at trykke på knappen såfremt jeg skulle panikke. Men det gik, og jeg kunne fejre min hidtil bedste erhvervelse med champagne på husets regning. Siden da har jeg kigget kærligt på den hver morgen, og selvom det ikke lige er en Office taske, synes jeg stadig det er en god hverdagstaske. Den er nemlig på ingen måde porøs i læderet, og det at den er i sølv fremfor guld, giver et lækkert råt udtryk.

For at det ikke skal være løgn, er den faktisk 2000kr. billigere på Mytheresa, så er man ligeglad med at få et glas champagne med i en fysisk butik, så vil jeg helt klar anbefale at købe den der - de skulle også have de fineste indpakninger! :)

Hav en god aften alle sammen, nu vil jeg smutte ud og spise med to gode veninder.