YSL Black Opium - En fest, en parfume og en drink

VICTORJONES7517VICTORJONES8017 VICTORJONES7967 VICTORJONES7822 VICTORJONES7862 VICTORJONES7343 VICTORJONES7358 VICTORJONES7313Photo: Laura

I forrige uge var inviteret til et lille eksklusivt event hosted af YSL i anledning af deres lancering af parfumen, Black Opium. Vi blev  budt velkommen i den tidligere Noma Kok, Søren Wesths, lækre lejlighed i indre by, hvor der stod champagne klar til os alle. diskret var der opstillet YSL-items rundt omkring i lejligheden, som dannede ramme for, hvad det hele egentlig handlede om, parfumen. Faktisk var den det bærende tema for både mad og drikke da, duftnoterne var inspirationen for den 8 retters menu og cocktails lavet af en af danmarks bedste Bartendere, Hardeep (han har lige åbnet cocktail baren, Blume. Den skal prøves!). Der skal efterhånden meget til at imponere mig når det kommer til events, men jeg var virkelig imponeret over, hvordan alt ved aftenen bare komplimenterede parfumen.

Men hvordan er den parfume så? Den er tung og sensuel, en rigtig vinterparfume med noter af bær og pære, koblet sammen med blandt andet kaffe, hvilket giver en 'spicy' og sød duft. Jeg synes personligt at den er feminin uden hverken at blive tøset eller damet. Jeg er især tilhænger af sofistikerede dufte, som overrasker næsen, og som ikke er en duft alle i byen render rundt med. Der synes jeg helt klart at denne lever op til mine krav for en god parfume. Det er dog tydeligt at det er en vinterparfume, som vil gøre sig godt til julens fester, men for mig, er den alt for tung og krydret til sommermånederne. Har I det også sådan med jeres parfumer - at I skifter alt efter højtiderne? (: