Workout // Min trænings playliste

evasolo12Okay, selvom jeg ikke træner så meget som jeg gerne ville lige nu, så kan jeg jo godt tippe jer om nogle af mine favoritnumre, at træne til. For mig er det nemlig afgørende at have musik i ørene når jeg står i fitteren(eller løber for den sags skyld) - ellers keder jeg mig ihjel. En anden vigtig faktor for mig, er at der skal være et godt og hurtigt beat. Det vil sige intet hip hop eller pop ballader. Men heller ikke techno. Lige pt. er jeg helt vild med "Deep House", og det er jo lidt en smagssag om man kan lide sådan noget, men nu får I hvertfald lige det hele serveret på et sølvfad, så det er klar til en god workout! [youtube jYYgHxb5o0A 720 65] [youtube UC3oT_hA9ng 720 65] [youtube VjHMDlAPMUw 720 65] [youtube 6teOmBuMxw4 720 65] [youtube 9qiuF4UmZ08 720 65] [youtube x4QYkHJuW48 720 65] [youtube hhyqz23neCY 720 65] [youtube kkLTxsAhURw 720 65] [youtube NgBQJDQbeFA 720 65] [youtube WgcovIu3k9o 720 65]

Sidste sang er iøvrigt verdens bedste til at strække ud i - jeg bruger den næsten altid efter træning, som en "Shit, hvor er du nice, Simone, at du har slæbt din dovne mås op i fitteren"-sang! Hvad er jeres favoritsang når I træner?

ENGLISH: Even tough I don't workout as much as I want to, I really enjoy finding good music for workout. Actually I can't work out without music in my ears. For me the beat is really important. It has to have a certain speed - not to fast and not to slow. That is why I really like the genre, "Deep House" which you may or may not like depending on your own preferences. But here you go - 10 tracks for workout! The last one is actually for stretching out. I put it on to give myself a mental "You are freakin' cool Simone, dragging your ass to the Gym"-feeling. What is your favorite song for workout? 

evasolo13

evasolo14Outfit / Vest: NEWYORKER / Pants: Casall / Blouse: Magasin / Bottle: Eva Solo / Powerbar: Nutramino / Shoes: Nike Roshe/