Work Wear På Budget – Denne Måneds VILA favoritter #2

I samarbejder med VILA får jeg hver måned præcis 1500kr. at shoppe for (jeg får ingen betaling udover dette), og her er det så, at jeg ser hvor langt jeg kan komme for de penge når der skal shoppes tøj til “work wear”-garderoben. Det beviser, at man altså godt kan have en lækker stil på jobbet uden at det nødvendigvis behøver at være dyrt! I maj måned har det været super svært at begrænse mig. Shoppen har nemlig bugnet af nogle af alle de lækre items, jeg viste tilbage i februar under modeugen. Herunder hørbukser (dem blev der shoopet hele to par af, som I kan se), de fedeste shorts, kjoler og blondetoppe. Så, det har været med at holde tungen lige i munden, og udvælge det i mine øjne, aller bedste workwear fra VILA!

I kan shoppe varene via links nedenfor, hvor jeg også beskriver tankerne bag hvert item (alle links er affiliate links):

1. Løs trenchcoat i en flot camelfarve, der ser ret eksklusiv på. Jeg har stylet den med en nederdel, hvid top er chunky sandaler. Den har i denne omgang, været den dyreste udgift men virkelig alle pengene værd! I kan købe den HER til 499kr.

2. Florlet top med blonder! Jeg er som regel ikke den store "blondepige", men om sommeren sker der noget og jeg går fra minimalistisk til bohemian hippie! - Den er dog tilpas lidt besat med blonder, at den stadig passer godt ind i den øvrige garderobe! I kan købe den HER til 229,95kr. (psst. den fås i 3 forskellige farver!)

3. De lækreste cigaret bukser i primært hør/bomuld. Jeg siger jer, at de er et fund til prisen, så jeg skulle selvfølgelig have 2 par! På trods at, at de ligner noget der har kostet en formue,  så koster de 249.95kr. Og fås i 4 farver! De er nok mit hidtil bedste VILA-fund, måske highstreet fund generelt. Find bukserne HER

4. på en skarp andenplads over highstreet-fund så kommer disse shorts i ren bomuld/hør. Som sagt, så er vi i et ret ungt kontormiljø, så jeg tænker at disse vil gå lige ind med et par chunky heels, en sort blazer og en simpel T-shirt. Find dem HER til 249,95kr