Vlog // Før & Efter video af naturlig læbe korrigering

IMG_2338At jeg får lavet læber er vidst ingen hemmelighed, for jeg elsker at snakke om det. For mig er der ingen skam, intet tabu eller noget andet over, at få fikset noget man er ked af, og jeg er stolt over, at jeg igennem tiden har inspireret så mange kvinder til at få boostet selværet gennem en korrektion af "hvad-det-end-må-være". Det er også derfor at jeg nu igennem 2 år, har været ambassadør for Akademikliniken, der efter min mening er landets bedste til at skabe naturlige resultater inden for feltet "hudpleje, fillers og plastik kirurgi". Idag var jeg forbi for at få korrigeret min overlæbe, som havde mistet lidt fylde i siderne. Et minimalt indgreb, hvor resultatet er så naturligt at de færreste nok kan se en kæmpe forskel. Men det kan jeg, og det er vel det vigtigeste. Som regel holder mit resultat i 6-8 måneder, men det er forskelligt fra person til person.

Billedet og videon er dugfrisk, og jeg er stadig lidt hævet. Men se den, og som altid står jeg til rådighed i kommentarfeltet eller på mail, hvis I har nogle spørgsmål!

Akademiklinikens Pure Lip Intense, som jeg snakker om i videoen, kan købes her

[youtube RG1EBR3BL_Q 720 480]