Velkommen Til Den Nye Blog!

Velkommen tilbage til alle jer, der ikke har glemt mig eller på anden mystisk vis har fundet vej til bloggen. Der gik lige en måned og en uge siden jeg skrev dette indlæg, hvor jeg lovede at være tilbage den 1 april. Man kan sige, at det var en ufrivillig aprilsnar for bloggen forblev lukket lidt længere. Det er faktisk også lidt med gru og sommerfugle i maven, at jeg udgiver dette indlæg, for med dét medfører en masse forpligtelser som jeg på én og samme tid har savnet og nydt ikke at have i det daglige. På det seneste er jeg dog nået til den erkendelse, at jeg VIRKELIG savner at blogge, men under andre omstændigheder end dem der har været førhen. Så ja, udover at jeg havde brug for noget luft, og tid til at lægge fundamentet for et nyt blog univers, så har jeg også gjort mig en del tanker, som jeg vil håbe I gider læsere mere om nedenfor.

For lige at opsummere, så har jeg i lang følt, at jeg ikke kunne relatere til min egen blog mere, og heller ikke særligt mange andre blogs for den sags skyld. Det er en anelse vemodigt, at skulle erkende det, men blogging er som alt andet en foranderlig størrelse, og jeg er bare ikke den pige mere, som da jeg startede for 6 år siden. Men hva' fanden gør man så lige når man både føler at blogmediet og én selv har rykket sig så uendelig langt fra dengang det hele startede? Jo, man relancerer hele molevitten! Content, layout, billedstil - ALT således at det er i tråd med sådan som jeg er i dag, og det jeg selv føler, at det danske blog marked mangler... Og der fik jeg så lige slået et stort brød op, men visionen og motivationen er stærk. Det her blive 'the shizzle'.  Jeg har nemlig personligt savnet et space efter, jeg blev færdiguddannet, som relaterer sig til der, hvor jeg er i mit liv.

Jeg er 27 år, lever egoistlivet og kører hårdt på med karriere. Jeg har ikke planer om mand og børn lige nu, og jeg har ikke tid til at stå derhjemme og kokkerere lækre retter, som jeg kan skrive om på bloggen. Jeg føler nemlig lidt at henvender man sig til kvinder på min alder, så er det enten dem med børn eller dem der har oceaner af tid, er misundelsværdigt kreative og gode i køkkenet Det har været svært at erkende, men sådan er jeg bare ikke.

Jeg tjener selvsagt flere penge end da jeg startede bloggen, og i takt med at det er sket, har mine vaner også ændret sig. Jeg søger nu det "gode liv" med alt hvad det indebærer når jeg ellers ikke er begravet i arbejde. Det er med afsæt i dette, at jeg vil starte bloggen op på ny. På en måde er det vel en "karrierekvinde blog", men med et bredere perspektiv end at jeg blot evaluerer på spændende artikler eller bøger. Jeg elsker jo stadigvæk mode, beauty, mad og gode oplevelser, men fokus er bare anderledes. Mere modent om man vil.

Layout og skrivemæssigt bliver lidt mere artikelstil, men altid med et personligt twist - det er jo en blog, og jeg er stadigvæk mig med mit personlige domæne. Den tanke kan jeg egentlig også meget godt lide. Jeg har også affundet mig med, at jeg ikke bliver en af de bloggere, der opdaterer hver dag, men 3-4 gange om ugen, burde der være tid til! De færrere indlæg skyldes lysten til at arbejde på lidt længere, og i mine øjne, interessante indlæg. Hvor bloggen førhen var meget centreret omkring mode, så bliver dette mindre i fokus på bloggen ihvertfald. Til det har jeg Instagram, som jeg opdaterer med mine office outfits og dets lige.

Uhm.... Lige umiddelbart tror jeg at det var det! Jeg håber I vil tage godt i mod simonemoelle 2.0, og kom meget gerne med feedback løbende - både i forhold til hvad I kan lide/ikke lide, men også idéer til hvad I gerne vil høre om, som relaterer sig til det nye univers!

Kærlig hilsen Simone