Tanker om læber og selvværd

FullSizeRenderNår du er født med små læber, så er restylane altså din bedste ven fra day one, du prøver det. Eller, i mit tilfælde er det Emervel som er et søster produkt til restylane, men det kan du læse meget mere om lige her. Det er svært at gå tilbage til.. ingenting(?) når først man er startet, og især da jeg forleden tog en "walk down memory lane" i bloggens arkiver, hvor jeg for alvor kunne se forskellen på mit ansigt fra før til nu, hvor jeg kommer på Akademikliniken. De pinligeste indlæg er slettet, men I kan bare se her. Der er lidt en forskel på læberne, hva? Det er egentlig lidt i tråd med et blog indlæg af Juliane Axen den anden dag. Hun har været super modig og hudløs ærlig omkring sine skønhedsbehandlinger, som inkluderer mange af de ting, jeg også selv har fået lavet. Hun er dog lidt ældre, og har også fået botox - det holder jeg mig lige fra lidt endnu :) I kan læse det her - super interessant, for hun er jo smuk både før og efter sine behandlinger, men er nu det, jeg vil kalde for 'Den bedste udgave af sig selv'.

Der er lidt mange ting jeg vil med det her indlæg, men det hele handler jo om selvværd og det er ihvertfald steget siden mine behandlinger på Akademikliniken. Sidste gang jeg fik lavet noget(udover ansigtsbehandlinger) var min Emervel behandling i sommers, hvor jeg fik fikset læberne. Det gør jeg cirka en til to gange om året, men det kan holde i alt fra 4-10 måneder alt efter hvor hurtigt det nedbrydes i kroppen. Som noget nyt fik jeg også fyldt mine linjer ud med perlane(et tykkere udgave af restylane som bruges til lidt dybere linjer) mellem kinderne og munden, fordi de gør mig meget ældre at se på, og får mig til at se sur ud. Det er jo ikke fedt at se sur og træt ud når man snakker med mennesker mere eller mindre hver dag, så det har virkelig været en god beslutning, at få gjort noget ved dem! På billedet har jeg forsøgt at tegne, hvor min behandler, Jeanett, nogenlunde ligger restylanen når hun fjerner linjerne og former mine læber. Med læberne er det primært rundt i kanten hun ligger Emervel, hvilket giver et fint naturligt look, og altså ikke det der Andenæb, som mange forbinder med at få lavet læber.

Jeg tænker ivørigt det er et meget godt indlæg at skrive her op til jul, da der måske er nogle af jer som skal ud og kysse Mr. perfect under misteltenen, eller bare danse på bordene til julefrokosten, og vil tage jer bedst muligt ud - under alle omstændigheder er Akademikliniken et besøg værd, da de på alle områder er førende indenfor alt med skønhedsfremmende behandlinger. Nu har jeg gået der i lidt over et år, er mere end tilfreds hver gang!

Er Restylane ikke noget for jer, så kig lige forbi hjemmesiden under alle omstændigheder. Den er simpelthen blevet så flot, og der er info om alle deres behandlinger og hudprodukter!