Taknemmelighed og nyt domæne

DSC_1574Jeg er simpelthen helt målløs over al den opbakning der var omkring mit spørgeskema, jeg sendte ud igår. I aner ikke hvor meget det betyder, og hvor hjælpsomt det er i mit videre arbejde både med speciale og virksomhed.Forud for at jeg udgav indlægget, var jeg SÅ nervøs for både respons og om der mon overhovedet, var nogen der gad deltage. Men den tro blev godt nok gjort til skamme. Jovist,  der var blandet respons, og en nogle kritiske svar imellem, men når man spørger om folks mening skal man også forvente(og ønske) et ærligt svar. Så efter en mindre krise på et par timer, hvor jeg følte mig mere gal end genial, kom jeg i tanke om, hvorfor jeg jo netop havde spurgt jeres ærlige holdning i første omgang:) Det giver jo anledning til at revurdere og bygge videre på idéen, og det er det jeg nu er igang med. Selvfølgelig kan man nok aldrig gøre alle tilfredse for stil er jo individuel, men jeg er allerede fyldt med gode idéer og gåpåmod (og selvfølgelig en hel masse sommerfugle i maven for om det her projekt lykkedes, som jeg gerne vil have det til!!).

Jeg ved ikke hvor jeg helt vil hen med alt det her, men det udspringer af taknemmelighed for al den gode opbakning, som der har været fra jer af. Jeg kan se I også har været flittige til at dele indlægget på Facebook, så det er kommet vidt omkring. Tak tak tak! :)

En anden ny ting - måske I har bemærket det - er mit nye domæne, simonemoelle.dk. Jeg er typen der tænker over ting i evigheder før jeg handler, og jeg tror, jeg de sidste 2 år har overvejet at skifte domænet til noget mere personligt. Fashionmanifest, har bloggen heddet siden tidernes morgen, og det er det folk kender mig for. Men oppe i mit hoved har navnet begrænset mig, både i forhold hvilke emner jeg gerne vil tage op, men også i forhold til min videre udvikling, mig som person og min virksomhed. Så nu skulle det altså være! Det hele er gået lidt hurtigt(Daniel er nemlig verdens mest effektive menneske. Mellem os tror jeg han er på speed... ;) ), så jeg har ikke engang nået at ændre min header - men den skal nok komme i løbet af de næste par dage.

Måske I tænker "hvorfor pokker kalder hun sig Simone Moelle?". Normalt er jeg meget glad for mit efternavn, og min mor sagde også altid at det var noget jeg skulle være stolt over fordi vi var de eneste der hed det. Men, ærlig talt så er det bare ret upraktisk at hedde Simone Holland-Møller af ret så mange årsager. For det første er det jo latterligt langt(og nej, fordi der er bindestreg kan man ikke bare sige Møller), og så er det svært at huske og udtale, især i udlandet. Så for at gøre en kort historie lang, brainstormede min søster og jeg på et "kunstner navn" om man vil. Og det blev så Moelle, som er Moeller bare uden "r". Det er derfor ikke helt ved siden af mit rigtige efternavn, og så er det bare let at huske! Smart smart :) På Instagram ændrer jeg også navnet, så bliv ikke forskrækkede over at der pludselig popper en "simone moelle" op i jeres feed - det er bare mig.

Og.... Så lige en anden ting. Nu er der jo gået en uge til med min sugar detox, og selvom jeg ikke har været lige så standhaftig som den første uge, har jeg nået mit oprindelige mål bare ved at spise dejlig sund mad i rigelige mængder! Jeg synes det fortjener sit eget indlæg, men jeg har bare ikke haft tid til det, så det kommer i løbet af ugen.

Kan I have en dejlig aften, og endnu en gang TAK fordi I gider læse med - både da jeg var "Fashion Manifest" og nu "Simone Moelle" :)

Simone Moelle6 Comments