Siden jeg fik ferie

Hvert år når jeg får ferie tænker jeg altid at "NU skal jeg bare slapper af, og lave ingenting", men det ender altid med at aftaler, planer og skøre påfund vinder indpas i kalenderen. Kender I det?Men det er nu også meget hyggeligt, så jeg klager bestemt ikke! På fredag går turen mod svigerfamilien i Hundested, så der bliver forhåbentligt lidt tid til afslapning der. Siden onsdag, har jeg lavet de her ting... (som sjovt nok inkluderer en masse mad):

DSC_6797Onsdag tog jeg forskud på ferien, ved at få Marck til at løbe på Meyers Bageri efter rabarber Croissant og lune boller. Det var lidt som den sidste nadver, eller den grønne mil, og jeg tænkte at mit sidste måltid skulle være noget lækkert. Desværre gjorde hverken nervøsiteten eller den sorte kaffe noget godt for appetitten, så jeg fik ikke spist så meget. Ahem...

Post eksamen...  DSC_6584Efter min eksamen tog vi til Hellerup, for at se min familie og gå en laaang tur i Bernstoffs Parken. Mine forældre har tre hunde, og Daphne ELSKER bolde! Det er lidt skørt, men jeg bliver altid i godt humør af hende! DSC_6560Efterfølgende spiste vi middag på min Onkels værtshus, Sankt Peder. Det ligger på en sidegade til strandvejen, og i dagtimerne fungerer den som en dansk frokost restaurant, som uden pis, serverer Københavns bedste hjemmelavede karrysild! En dag må jeg have opskriften, men indtil da nøjes hele familien med at køre for den (: DSC_7140Torsag forsøgte jeg at rode bod på gårsdagens udskejelser ved at løbe en lang tur(10km. sgu! med pauser) og spise lidt mere i den grønne afdeling. DSC_7375Og det var så lige indtil, at jeg samme dag skulle spise på Bistro Boheme, hvor vinen flød i rigelige mængder og desserten som var i den kalorietunge ende, blev spist med stor velbehag! DSC_7374Værten var La Roche Posay, Vichy og Skin Ceuticals! Alle tre fremragende værter, og som var gavmilde med en masse lækre hudprodukter! Jeg glæder mig til at teste dem, og vise mine favoritter til jer. DSC_7402Fredag havde Brøndum snaps inviteret til snapsekursus inde på Nimb Vinoteket, hvor vi lærte hvor mange muligheder der er for at lave lækker snaps med et twist! Jeg er jo som førnævnt ikke vild med snaps i sin rene form, men har før lavet lækker æblesnaps, og omkring påske blev en god klar flaske Brøndum, forvandlet til den skønneste honningsyp! Denne gang fik jeg lavet Hindbærsnaps, Jernurt snaps med karamel, lakrids snaps med timian og en sommersnaps lavet på sommerblomster. Alle blev sødet med rigelige mængder honnings - som en god tøsesnaps bør ;) De skal trække mellem 14 dage og omkring 6 måneder for blomstersnapsen! Men så er der også en lækker smag af sommer omkring juletid haha! Efter snapse eventet tog jeg videre til gode drinks på Manzel, og derefter sommerfest hos Polhem Pr for slutte af med en drink på Sunday.

.... Lørdag blev brugt på at komme sig ovenpå fredag....(suk!)

 

Simone MoelleComment