Shanghai billed dagbog

Amelia og jeg havde alt i alt to dage i Shanghai, og det var bare slet ikke nok når det var første gang vi var der, og bare var mega meget rundt på gulvet over at have vendt op og ned på nat og dag. Derudover var det også ret koldt, hvilket vi ikke var helt forberedt på, så vi havde ikke pakket nok tøj og gad derfor ikke gå så meget rundt. Ja ja, brok! Men så var det heldigt at 20 minutters kørsel i taxi kostede omkring 20kr., så det benyttede vi os ret meget af ;) Heldigvis boede vi også ret centralt omkring The Bund, hvilket er tæt på vandet samt deres svar på "Strøget" og masser af interessante madmarkeder, som serverede mere eller mindre - for en dansker - spiselige ting. DSC_1960^^Typisk gadebillede fra byen. Der er mennesker overalt, og ikke rigtig nogle færdselsregler - det handler om at "pisse sit territorie af", og virke som man ejer vejen - således kørte trafikken også udenom mig her. Det er dog ikke en metode jeg ellers vil anbefale nogen at prøve ;) DSC_2029 DSC_2028 DSC_2098^^ Madmarked lige omkring vores hotel. Hver morgen var der frisk fisk, frugt og grønt! DSC_1901^^ Amelia med hendes lyse hår - en ting kineserne er meget betaget af! Jeg tror ihvertfald vi er blevet fotograferet med 50-60 kineserne, som kom hen og spurgte om de måtte få et billede med os. En af dagene tog det faktisk lidt overhånd, da vi var på sightseeing og folk stod rundt om os og tog billeder med deres mobiler. Meget mærkelig, især fordi vi befandt os i et TV tårn med glasgulv 260 meter over jorden! Jeg ved godt hvad jeg havde fundet mest interessant at tage billeder af... DSC_2017^^Shanghai Skyline omkring The Bund. Shanghai er næsten omgivet af konstant tåge, som følge af al den forurening der.

DSC_1947^^Søndag mødtes Vi med Toni(til venstre) og hendes Søster Vivi. Toni er Kina største modeblogger, og det var virkelig sjovt at snakke om alle de forskelle og ligheder der er på blogging i Danmark og Kina. Der er nok flest forskelle haha! Så mange at det nok kræver sit eget indlæg :)

DSC_1944^^Da vi var gæster i deres land, gav de mad. Vi fik en masse retter, men var favorit var helt sikkert bō luó gū lǎo ròu - oversat til dansk, ananas med svinekød. DSC_1972^^ Vi sluttede af på et kinesisk marked, og det var lidt som at træde ind i en fysisk Ebay butik. Der var alt fra Tøj til afløbsrør og julepynt. Cray Cray! Jeg købte en glimmer cover og en halskæde i sterling sølv. Det handler iøvrigt om at prutte med prisen  - vi lærte at man skulle sige en pris der lå mellem 75-50% lavere end den de starter på. Ret vildt!

Simone Moelle5 Comments