Sådan holder du feriekuløren

bodyglowDSC_0234Det der med at komme hjem fra de varme himmelstrøg til isnende kulde, det gør bare ikke noget godt for nogen. Og slet ikke for min hud, som ellers for første gang havde fået en fin sommerkulør. Faktisk krakelerede den, som et gammel oliemaleri nærmest så snart jeg trådte ud af flyveren, og hvad gør man så lige? Ja, her er hvad men ikke skal gøre: Jeg tog min Nordictan og smurte mig ind det bedste, jeg havde lært, hvilket også var super flot de første par dage. Lige indtil min hud besluttede sig for at blive endnu mere tør og så kunne jeg ellers pille tørre hudflager af. Ikke på den der sjove måde, som hvis man har steget en time eller to for meget på Amager strand. Nej, det her var store plamager rundt på HELE kroppen, hvor looket til sidst endte ud med at kunne beskrives som en giraf med Psoriasis. Not cool...

Det gør jeg aldrig igen. Altså kommer selvbruner på FØR jeg har skrubet huden ren for tør hud. Så nu er jeg istedet gået igang med projekt "blød og brun babyhud". Det er en langsommelig process, men det er kort fortalt bare om at bruge en masse lækre cremer, olier og scrubs både til krop og ansigt. Til ansigtet har jeg stadig Akademikliniken som favorit, men engang imellem kommer der også nogle nye produkter som fortjener lidt credit fordi de overrasker mig positivt. Vichy Thermal linjen fungerer nemlig super godt til min klassisk kombinerede hud, og har været med til at afhjælpe giraf pletter i mit ansigt lige siden jeg kom hjem. Yay! Derudover har min ansigtstandbørste(det hedder den herhjemme), fra Clarisonic  også gjort et glimrende stykke arbejde. Mon ikke den også har været på manges ønskeliste i år? I så fald forstår jeg dem godt. Den er SÅ god.

Til kroppen bruger jeg REN produkterne, som jeg også skrev om HER, men min normale bodywash er også blevet udskiftet med Niveas In-Shower body milk. Udover at dufte lækkert af chokolade, så er der creme i hvilket gør kroppen dejlig blød allerede i badet. OG SÅ runder jeg af med Nordictan, hvilket må siges at være den bedste budget selvbruner jeg har prøvet. Den holder lang tid og smitter ikke så meget af, som mange andre selvbrunere. Så lækkert.

Nå, det var lige lidt beauty lir herfra! Kan I have en skøn lørdag aften.

Simone MoelleComment