A casual monday look

cashmere-sweater
cashmere-sweater
daniel-wellington
daniel-wellington
superga
superga

Har I haft en god weekend? Min har på den ene side været enormt afslappende, og på den anden side været fyldt med planer og oplevelser! Simpelthen den bedste weekend længe. Der kommer et helt blog indlæg omkring weekendens gøremål i morgen, for dette indlæg skulle egentlig handle om dette outfit, som er pokkers simpelt, men pokkers rart! Jeg var hoppet i det i går, hvor jeg cyklede byen tynd. Vejret er jo skiftet lidt, så det var en kombination af sommer sneakers og lag på lag.

Det med lag på lag, er egentlig det jeg rigtig godt kan lide ved denne årstid. Jeg havde blandt andet iført mig min nye jakke fra VILA (som jeg har et samarbejde med, hvor jeg hver måned må vælge lidt tøj fra deres webshop), og den er altså et stort hit! Jeg har hvert år det problem, at jeg vil finde den perfekte sorte jakke men det sker aldrig rigtigt. Denne er ret så perfekt, ihvertfald som overgangsjakke, da den er perfekt tyk, har det perfekte snit og klassiske sailor look.

English Hi guys how was your weekend? I myself had a super chill weekend on one hand and hectic on the other. However, it was one of the best weekends in a long time, so will elaborate more in another post! Yesterday I wore this casual outfit when I was biking around the city with my boyfriend. Suddenly it is autumn in Denmark so I really had to think about layering my outfit without making it too hot nor too cold. Think it went OK, and furthermore I got a chance to wear my pretty awesome new jacket from VILA.