Outfit // 50 shades of nude

oceanandme6 oceanandme7Photos: Martina

Bliver man ikke helt i forårsstemning af de her billeder, og er overskriften ikke bare ret passende?Jeg grindede ihvertfald lidt for mig selv over min egen (okay, okay lidt søgte) genialitet. Anyways, Martina og jeg var ude og fange de første solstråler, i et meget forårsagtigt outfit som på intet tidspunkt indeholdt sort. Ahvabehar?! Ja, det er altså ret ulig mig, men det fungerede ikke desto mindre glimrende både til høje hæle og hvide sneakers. Sko og taske kender I jo. Jakken er desværre en ældre sag og ligeså er trøjen. Bukserne er helt nye og noget så lækre at have på. De kommer fra et dansk mærke, Oceanandme, som laver lækre basisvarer i cashmere. Nu kan jeg ikke love for meget idet de sidste forhandlinger lige skal på plads, men efter jeg modtog bukserne forelskede jeg mig virkelig i mærket, og skal muligvis forhandle mærket på shoppen. Tag et kig på OceanandMe HER.

I dag har jeg været ude og spise brunch med hele familien på Café Paludan. Sjældent har jeg smagt så lækker en brunch. Det kan altså virkelig anbefales :)

ENGLISH: Can you feel the spring vibes in these pictures? Martina and I catched the first opportunity to take some nice pictures of the amazing weather we have had here in Copenhagen the last couple of days. However, it was a bit weird only to wearing nude colours and not a single black thing haha! That has never happened before, but it was fun to try. The outfit both looked good with sneakers and the heels, I think. You know the shoes and the bag. The jacket is old and so is the sweater. The pants are new and from a danish fashion brand called, OceanandMe. I have fallen in love with the brand and hopefully I will be able to have on my shop in the nearest future. Take a look at OceanandMe HERE. 

Today I have been together with my family. We have celebrated my dads birthday(a couple of months to late though) at Café Paludan. Oh my I can really recommend their brunch. 

Shop the look: PicMonkey Collage// Bag: HERE / Heels: HERE / Trench coat: HERE / Pants: HERE / Sunnies: HERE //

oceanandme oceanandme1 oceanandme3oceanandme8