One week challenge // SUKKER DETOX

229735b6d94622f85c081d10b5f882d5(pictues: Pinterest) Skoene er kridtet, køleskabet er fyldt til randen med grønsager og jeg drak min sidste mælk med kaffe i går morges... Som jeg snakkede om forleden, så har jeg sat mig selv en - for mig - crazy One Week Challenge. En sukker Detox i en hel uge, og det er sgu hårdt når man har op til flere søde tænder. Det er jo egentlig meget der er sukker i, men særligt slik er min last, hvilket jeg kan takke min lokale Nam Nam slik pusher for, som har så latterligt lave priser at det er billigere at leve af det end, at handle ind i Netto. Men den her uge vil nok afsløre at jeg bare generelt er vil med alt med sukker i... Det går bare ikke. Og nu har jeg altså sat mig et mål om at være lidt mere fit(okay, helst pisse hamrende fit og smækkerlækker) når turen går mod Hong Kong og Thailand. Når sådan et mål er sat, er det bare ikke smart at ødelægge hver en træningstime med slik og sukker, vel?!.

Så, jeg har givet mig selv en lille challenge, som jeg tænker er lettere at overholde når jeg fortæller det til hele verden. Man gider jo ligsom ikke tabe ansigt, vel? :)

Reglerne er klare: Jeg skal i så vidt muligt omfang følge nedenstående liste. Jeg må ikke spise noget sukkerholdigt hele den næste uge med undtagelse af en begrænset mængde frugt. Derudover har jeg tilladt mig selv at bruge sødemiddel i form af stevia(jeg skal jo overleve). Alt sodavand, slik, bagværk og dets lige er bandlyst i hele den næste uge. Det bliver skide-pisse-hamrende-svært, som i virkelig svært! Men jeg skal nok give jer en update næste mandag, hvor jeg giver mig selv en ny challenge. Hvordan tipper I mine chancer? Og er der nogen der har lyst til at lege med? :)

Sværeste ved den her Challenge: At sige NEJ(tak)! Det glæder jeg mig mest til: Forhåbentligt kommer jeg af med min sukkerafhængighed og lærer at mad også kan være lækkert uden at det er "sødt sødt". Det glæder jeg mig mindst til: At undvære min mælk i kaffen og være kreativ kon-fuckin'-stant. Med andre ord, ingen rugbrødsmadder eller fastfood hos min elskede pizzamnd

Ready set go! 

fdbf178d0b7e1d8799ea81fb3f431125

Simone Moelle10 Comments