Når spændende muligheder opstår

DSC_1793 DSC_1799 DSC_1800DSC_1779Jacket: Black LilyJeans: NEW YORKER Sunnies: Prego eyewear Shirt: MUNTHE  Sneakers: Nike Ipad case: Pieces

Ih, så er der ikke længe til at vi rejser og som altid er jeg ude i mega dårlig tid og mangler tusind ting inden afrejse. Men det hjælper jo så heller ikke på det, at jeg sidder og ser GIRLS hele dagen, vel? I går var jeg dog lidt produktiv, for udover at være forbi MUNTHE, var Jeg også forbi Wolfords kontor, fordi de har udvalgt mig til at style nogle af deres key items det næste halve års tid. Det var jeg altså lidt stolt af, men også rigtig beæret over at være blevet udvalgt blandt så mange blogs! Jeg elsker virkelig deres ting, især deres shapewear, som I måske har set på min Insta - aldrig har jeg haft så meget talje! En anden frugt der forleden havnede i min lille turban, var da jeg forleden blev ringet op af Sneglcilles kæreste Michael Falgren(som jo er den vildeste modefotograf), fordi han havde udset sig mig til at være model for hans næste Friis&Co. photoshoot(Cille havde vidst tippet ham. Tak Cille!)! Altså, jeg er jo 26 år for filan, og havde aldrig drømt om at skulle agere model på den måde, og slet ikke sammen med sådan en dygtig fotograf. Det bliver sikkert skide sjovt, men jeg er allerede virkelig nervøs over det, for jeg er jo bare vant til mine sædvanlige blogger poseringer, hvor jeg smiler og ser sød ud med det ene ben foran det andet, I ved. Så, jeg er altså gået i intensiv bootcamp, og prøver det næste stykke tid at blive bedre foran kameraet, så jeg ikke ligner en total amøbe når billederne skal tages ;) - Bær derfor lige over med mig, hvis udtrykket bliver lidt for hovski snovski til jeres smag- jeg leger bare! Nå, det var alt for nu - men sikkert også mere en rigeligt - og ja, jeg er sgu lidt lalleglad over alle de spændende ting der sker i mit liv lige nu. Der har jo ellers ikke været meget at grine af siden min elskede mor gik bort i sommers, så der er rart med fremgang for en gangs skyld<3