My day with Eva Solo

Nu skal I høre. Jeg er med i en konkurrence om, at vinde et gavekort til Eva Solo. Og hvorfor er jeg så det? Jo, jeg synes at det er noget af det mest usexede at købe gryder, potter og pander når jeg er på SU, hvorfor jeg har haft det samme billige kogegrej fra IKEA siden jeg flyttede hjemmefra som 18 årig. Mit køkken hungrer derfor efter lidt kvalitet, og er der noget Eva Solo kan finde ud af, så er det da at lave kvalitets udstyr til hjemmet.For at være med i konkurrencen, skulle man poste et billede af sig selv og enten sin Eva Solo To Go-termokop eller vandflaske(som jeg fik for et par uger siden til et event, 'that is'), men det synes jeg ikke sagde så meget om de to produkter. Så, jeg har istedet sat mig for at vise hvordan jeg bruger de to ting i dagligdagen. For ja, jeg er oprigtig glad for tingene, og bruger dem på daglig basis.

I de kommende dage, får I alle tre posts hver for sig, men først får I lige tre billeder fra i søndags, hvor mine to produkter fra Eva Solo var med i løbet af dagen. Og hallååå, vil I så ikke lige heppe lidt på mig? For god ordens skyld skal det siges at jeg deltager i konkurrencen på eget initiativ, samt ingen af indlæggende er noget jeg bliver betalt for. Så er den vidst på plads.

evasolo5

ENGLISH: Hey guys! So I am a part of a competition to win a gift certificate for Eva Solo. You could be thinking- why would she want to win pots and pans? But honestly, being a student and living off SU I still have the same kitchen equipment I had since I left home at 18. My kitchen is in serious need for some quality gear. To enter this competition I had to post a picture of myself either with their “to-go” cup or a water bottle (which I got a few weeks ago at an event). In order to show all of you what these products are good for I decided to talk less and show you pictures of myself and how I use the Eva Solo gear in my daily life, because I really like it and I use both products every day.

 In the next few days I will make three separate posts about this. But first- here are three shots from Sunday, and how I used the Eva Solo products that day. Please cheer for me guys! I am entering this competition on my own initiative! It is something I am not getting paid for- so it is that more exciting for me to take part in this!

evasolo2Om formiddagen var jeg forbi Torvehallerne, for at købe blomster med en veninde. Kaffen havde jeg med i min To Go cup på armen, som I kan se, så der blev sparet lidt penge, som jeg istedet valgte at bruge på fedtede, hjemmelavede og kanonlækre donuts fra The Donut Shop.

ENGLISH: In the morning I went to Torvehallerne. I bought some flowers with my friend. As you can see the “to-go” cup is in my hand! We decided to make coffee at home so that we would save some money and buy some homemade delicious GREASY donuts at The Donut Shop.

evasolo9

Eftermiddagen brugte jeg på lidt arbejde. To-go-Termokoppen var blevet genopfyldt, og sammen med Donuts, var det altså A-okay at arbejde! Blandt andet fik jeg arbejdet på et efterspurgt indlæg; "Hvordan får jeg mange læsere på min blog?" - 'Stay tuned', venner!

ENGLISH: In the afternoon I spend some time working. I refilled my “to-go” cup, had a donut and therefor I was A-okay to work! Among other things I was working on a very demanded post “ How do I get readers on my blog” – stay tuned guys!

evasolo12Ehm.... 2 1/2 donuts var 'bad news' for min samvittighed, så jeg brugte de lyse aftentimer på at træne med en veninde. Hun træner efter Kayla Itsines workout program, som skulle give de vildeste resultater i løbet af ingen tid. Jeg håber bare at jeg fik forbrændt minimum 1 donut... Ej, spøg til side! Det er helt sikkert et træningsprogram jeg selv vil dyrke så snart jeg har tid! Har jo det som mit mål på min 'Bucket List' at få en sixpack!

Træningen blev som vanligt udført med min Eva Solo vanddunk ved min side, samt en Nutramino power bar(som jeg dog ikke fik spist, da jeg tror, at jeg havde nok energi gennem de 2 1/2 donut til et lille marathon!). Træningstøjet er et samsurium af mange forskellige mærker, som jeg nok skal komme ind på et andet indlæg :)

ENGLISH: Ehm so After eating 2 and a half donuts I got a bad conscious so I took advantage of the bright evening and decided to train with my friend. She is following the Kayla Itsines workout program, which should give the wildest results in no time. I hope I burned at least one of the donuts haha. But working out is definitely something I plan on doing a lot more once I have the time for it. After all a six-pack is on my bucket list!

Throughout the workout I was using my Eva Solo water bottle, which you can see next to me. I also had a Nutramino power bur, but honestly- after eating all the donuts I didn’t need any more energy haha. Training apparel is from samsurium and many other brands. I will write about them in a different post

Simone Moelle5 Comments