My 5 best tips to avoid Jetlag

dsc_2370
dsc_2370

Dagene flyver virkelig afsted, og jeg kan slet ikke forstå at det allerede er en uge siden, at jeg kom hjem fra USA. Jeg havde ellers så gode itentioner om, at have en masse Vlogs klar til jer inden ugen var omme, men en jetlag fra helvede ville det anderledes. Jeg kæmper derfor for, at få noget klar til jer her i weekenden. Det er altså skide irriterende det der jetlag. Jeg synes det var hårdt til San Francisco, men det har faktisk været værre at komme hjem. Måske fordi der er et arbejde, som skal passes. Så, det stresser at man ikke kan præstere optimalt hvorimod det er lidt lettere at rende rundt i sin egen tåge bobbel når man er på ferie. Nogle siger de oplever en form for jetlag på flere uger når de kommer hjem, så selvom det har føltes hårdt med en 5-6 dage med jetlag, så kunne det være værre. Måske fordi jeg har fulgt følgende jetlag råd, som jeg faktisk også brugte da jeg rejste ud:

  • Stil uret til den lokale tid, så snart du stiger om bord på flyet. Du skal nemlig mentalt vænne dig til den nye tidszone så hurtigt som muligt.
  • Mit bedste råd er nok at overholde de lokale sengetider. Det er super hårdt, og du kommer måske til at rende rundt og ligne en Zombie, eller vågne midt om natten, men jo hurtigere du kommer ind i rytmen desto bedre!
  • Selvom det er fristende, så hold dig fra sovepiller. Naturlig søvn er bedst.
  • Spis det måltid, der passer til den lokale tid. Din døgnrytme følger din spiserytme, så prøv ikke at stå op midt om natten og snakke. Og spis morgenmad selvom det måske er aftenmadstid derhjemme.
  • Drik vand! Masser af vand på flyet holder dig dehydreret, og kan spare dig for en hel del træthed når du lander!

Har I selv nogle gode tips, der har virket på jeres jetlag? - Let me know! Ellers så ville jeg bare tippe om denne vanvittigt flotte kjole fra Munthe som jeg praktisk talt ikke kunne gå i fred med. Alle skulle høre hvor den var fra! Den er en gave fra Munthe, og findes so far i efterårsfarverne: sort, indigo og bordeaux på Munthes hjemmeside