Min 'Bucket List' // 10 Things to do before turning 30

DSC_2524// Billede fra Thailand sidste år iført kjole fra Munthe, Hat fra ASOS og taske fra HK / Picture from Thailand last year. The dress is from Munthe, hat from ASOS and bag from HK.

Uh, jeg elsker 'bucket' lister, og det især hyggeligt at læse andres for et eller andet sted siger det meget om personen bag. Jeg har sat mig for at lave min egen, og hvert år omkring denne tid, vil jeg hive den frem og se hvor mange jeg kan krydse af. Forhåbentlig en del, så der også kan komme nogle nye til!

Nu er der jo alligevel et par år til at jeg bliver 30, men erfaringen siger mig at tiden går ret stærkt i 20'erne og når nu der er nogle ret store poster på min bucket list, må jeg hellere have lidt tid at løbe på ;)

1. Besøg et land, jeg aldrig har besøgt før!  - Ikke at jeg er en globetrotter, der har besøgt masser af lande, men jeg vil virkelig gerne opleve et nyt og spændende land. Nogle idéer? 2. Start minimum et til firma - Fordi du virkelig lærer noget hver gang, og det holder dig igang samt motiveret på at udvikle dig som forretningskvinde. 3. lær at spille et nummer på klaver - ja, det er faktisk et ret stort ønske at kunne spille enten Canon in D eller comptine d'un autre été - nogen der kender en god og tålmodig klaver lære? 4. tag til en musik festival!  - Jeg har aldrig været på festival, men tænker det skal prøve! 5. Gro mit hår så langt, at det rammer min talje - istedet for at klippe det af, hver gang det irriterer mig eller ser slidt ud! 6. Få mig en kandidat uddannelse - Bare så jeg næsten er sikker på at kunne krydse én ting af næste år 7. Opnå noget der ligner en sixpack - Jeg har altid drømt om en "fit" mave/krop, men er altid gået i stå halvvejs! Tænker jeg skal prøve det inden jeg får børn, og det sikkert bliver 100 gange sværere! 8. Oplev følelsen af frihed - Ja, den er lidt abstrakt men jeg har ikke i mit voksne lev haft følelsen af 100% frihed. Jeg kan endnu ikke sige om det er økonomisk frihed, frihed fra pligter eller noget helt tredje. Det skal jeg helt sikkert finde ud ad. 9. Køb et designer møbel - I et hjem som udelukkende består af møbler fra IKEA, vil det føles enormt voksent at købe et "rigtigt" møbel. 10. Freak ikke ud over at blive 30 Måske den sværeste ting på listen....

Har I noget at tilføje til listen? :D

ENGLISH: I love bucket lists - they say a lot of the people writing them! I have decided to make my own and each year around this time I will pull out from my files and see how many I can tick off before I turn 30!  1. Visit a country I've never visited before! - Not that I'm a world traveler who has visited a lot of countries, but I would really like to experience a new and exciting country. Some ideas? 2. Start at least one more company - Because you really learn something every time, and it keeps you busy and motivated to grow. 3. Learn to play a song on the piano - Yes, it's actually a pretty great desire to play either Canon in D or Comptine d'un autre été - anyone know a good and patient piano teacher? 4. go to a music festival! - I have never been to a festival, but thinking it's a must try! 5. Grow my hair so long that it can touch my waist - Instead of cutting off every time it annoys me or looks damaged! 6. Get me a graduate education - Just so I'm almost sure of being able to tick one thing off next year 7. Achieve something resembling a sixpack - I've always dreamed of a "fit" stomach / body, but have always stopped halfway! Thinking I should try it before I have children, and it certainly will be 100 times harder! 8. Experience the feeling of freedom - Yes, it's a bit abstract but I have not in my adult life had the feeling of 100% freedom. I can not say whether it is financial freedom, freedom from duties or something else. I'll definitely have to find out. 9. Buy a designer Furniture - In a home which consist only of furniture from IKEA, it will feel very adult'ish to buy a "real" furniture. 10. Don't freak out about turning 30 Perhaps the hardest thing on the list ....

Simone Moelle3 Comments