Karriere Dagbogen #2

Photo credit: BeeJeg har nu været lidt over 6 måneder ved Woomio. Lige da jeg startede, skrev jeg dette indlæg og selvom meget er sket siden da, så er jeg om muligt endnu mere begejstret for at arbejde der hvor jeg gør. Det at jeg er CMO i en lille virksomhed, gør at læringskurven er så stejl, og på den måde springer en masse led over på arbejdsmarkedet. Det er dog også virkelig udfordrende for det kræver lidt pondus og hår på brystet om man vil, at manage andre og have modet til at eksekvere på de strategier man selv sidder og laver. Jeg tror faktisk at man største udfordringer har været at manage andre. Jeg har ikke været "leder" for nogle før eller været vant til at dirigere og uddelegere opgaver til andre. Det er stadig noget jeg øver mig på, for god ledelse er i mine øjne nøglen til de bedste resultater!

I forhold til Woomio er der også sket meget siden vi startede. Produktet er blevet udviklet i den VILDESTE retning, og det er den VILDESTE følelse at vide, at jeg har været med til at brainstorme på den vision, vi arbejder os hen i mod. Vi startede med at udvikle et produkt til bloggere, men bare det marked har ændret sig på kort tid til at man i dag istedet snakker om ordet "influencer" fremfor "blogger", og det er blevet så stort, at det har fået sin egen niche indenfor marketing, "Influencer Marketing". I forhold til Sverige og Norge har Danmark altid været bagud i forhold til, at bloggere (eller Influencers) har kunnet tjene nok på det store stykke arbejde der laves, men virksomhederne er faktisk klar til at betale. De mangler bare de rette redskaber til at kunne træffe de bedste beslutninger. Data og teknologi er svaret, og det er det vi er igang med at bygge platformen til. Vi bliver ikke et netværk, men bliver en teknologi som løser mange problemer mellem virksomheder og influencer netværk/agencies. For nogle uger siden lancerede vi Discover-platformen, som er en kæmpe oversigt over influencers på tværs af platforme og netværk. Den fungerer således, at man signer sig op via Woomio, og derigennem udformer et Mediekit med de fundamentale data, virksomhederne har brug for at vide før de starter samarbejder. Ret let, men det løser et stort problem i det daglige for mange virksomheder, der gerne vil arbejde med både store og små influencers.

I de 6 måneder har vi også nået at rykke kontor således, at vi sidder i Founders House på Islands Brygge. Udover den åbenlyse genialitet i, at det kun tager 5 minutter fra jeg træder ud af døren til, at jeg sidder på arbejdet, så er det virkelig et fedt miljø. Founders House er et tech startup kontorfællesskab, hvilket betyder at alle virksomheder på en eller anden måde kan relatere til hinanden. Der er i alt 4 bygninger med 43 virksomheder fordelt ud på enkeltmandsvirskomheder til helt helt store startups. Det giver en kæmpe mulighed for at netværke, sparre og ikke mindst feste med nogle super cool mennesker!

Jeg glæder mig til at opdatere jer med flere insights fra det daglige fremover :)

Det var alt for nu!

Kh. /S