Iværksættertanker #6 // Hvis jeg skulle satse, ville jeg satse på aktier

//Afspil videoen for at se hvad de nye Børsen Play går ud - Du vil ikke gå glip af den her nyhed, hvis du bare har lidt interesse for aktiehandel!//

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Børsen

Handel med aktier er noget, jeg altid har været fascineret af. Jeg har forbundet det med magtfulde mænd, der med is i maven driver forretning i de højeste bygninger i New York. Nogle gange med kæmpe gevinst, og andre gange med kæmpe tab til følge. Men sandheden er jo, at handel med aktier er for alle. Kvinder, mænd, unge og gamle - alle kan gøre det i ro og mag hjemme i stuen. Som med alt andet kræver det blot en stor portion dedikation, og indsigt i markedet. Jeg har hørt at alle kan blive dygtige aktiehandlere hvis blot de sætter sig ind i det - præcist som med iværksætteri, hvis jeg lige skal drage en parallel til mit eget. I aner ikke hvor tit jeg har sagt til Marck, at NU skulle jeg også sætte mig ind i aktier. Men hver gang er jeg stoppet ved udsigten til at skulle læse den ene avis med "kedelige tørre tal" efter den anden for at holde mig opdateret - jeg er nemlig ikke typen der vil gøre noget halvt.

Det er faktisk med det for øje, at jeg har sagt ja til at dele denne kampagne omkring børsens nye online aktiekanal med jer. Den gør det nemlig let og overskueligt at holde sig opdateret omkring aktiemarkedet, således at man netop undgår at skulle læse en masse urelevante nyheder for at komme frem til noget der er relevant for det man selv har valgt at satse på. Så, hvorfor ikke begynde at overveje aktiehandel? - Her vil den nye kanal ihvertfald, Børsen Play, være en kæmpe fordel!

Børsen Play er en ny On demand tjeneste, som skal gøre det let for den øvede såvel som novicen indenfor aktiehandel, at følge med i live nyheder vedrørende aktiemarkedet. Men ikke bare det generelle marked. Du hører nemlig kun live nyheder fra de aktier, du har valgt at høre om. Et abonnement til Børsen koster 99kr, som også giver adgang til Børsen Play. Afspil videon for oven for, at høre mere om Børsen Play.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Børsen

Simone Moelle1 Comment