Iværksættertanker #3 // Din mening tæller!

Så er der snart ikke ret lang tid til at vi rejser. Jeg er SÅ spændt, men også virkelig nervøs. Vi har jo langt fra alt på plads, men det bliver forhåbentligt meget bedre når vi kommer derhen! Jeg har dog en idé om hvad branded skal symbolisere, hvad jeg godt kan lide og hvilken stil mærket skal være indenfor. Basis Urban Boheme er det der beskriver det bedst, og i den forbindelse har jeg lavet nogle moodboards (også udformet til min vejleder, så han kunne forstå det) som skal inspirere og holde fokus på rejsen. Og så alligevel ikke... For endnu mere vigtigt for mig er at I, mine læsere kan lide det I ser, så jeg vil gerne vide om det er en stil I kunne finde på at købe og lade jer inspirere af. Derfor har jeg lavet et spørgeskema, som I meget gerne må udfylde efter I har kigget på de her moodboards. Undersøgelsen tager en 5-10 alt efter hvor meget tid I lægger i det. I må meget gerne skrive så meget i kan til hvert spørgsmål I kan så muligt. Både positivt og negativt - jo mere ærlige og uddybende desto bedre. Svarende vil udover at tjene som et pejlemærke på turen, også være en del af mit speciale. Som tak for jeres hjælp sætter jeg en STOR goodiebag på højkant til én heldig vinder. Den trækkes når min undersøgelse slutter om en uge.

DELTAG I SPØRGESKEMAET HER Luro moodboardlikes

Simone Moelle24 Comments