Career Girl Interview - Rose Maria Boelsmand

2016082910063732658_sbig
2016082910063732658_sbig
2016090109252169962_sbig
2016090109252169962_sbig
2016101513402908384_sbig
2016101513402908384_sbig

Mit interview med en sej career girl, var der ret god stemning omkring, så det har jeg fortsat! Mød min über seje veninde, Rose, som udover at være et af de kærligeste og generøse mennesker jeg kender, også er karrierekvinde med stort K. Hun er den type, der dyrker yoga, spiser sundt, har god stil, er klog og sød samt har gang i karrieren. Ja, jeg kunne blive ved - hun inspirerer ihvertfald mig en hel del, så forhåbentligt kan hun også inspirere dig!

De kolde facts:

Navn & Alder:           Rose Maria, 26 år

Studiebaggrund:      BA i Interkulturel Markedskommunikation & Engelsk samt diplom i Fashion & Luxury Goods Marketing

Stilling:                      PR Manager -> Soon to be Digital Director på ELLE (NB. dette indlæg blev lavet før Rose startede ved Elle) 

Blog:                           www.byrosemaria.comHvordan er du kommet til hvor du er i dag?

Jeg har altid været en arbjedshest, så jeg er først og fremmest nået hertil gennem mange timers benhårdt arbejde. Nogle gange lidt for mange, hvis man spørger min familie. Samtidig har jeg fra dag ét været meget opmærksom på at skabe mig et godt netværk i branchen og møde alle opgaver og mennesker med en positiv og imødekommenede attitude, for man ved aldrig i hvilke sammenhænge, man møder folk igen. Med de ingredienser, altså dedikation, netværk og imødekommenhed, kommer man langt - uanset hvilken branche man er i, og hvilke mål man har for sin karriere.

Hvad er det ved dit job, der driver dig?

Jeg har altid haft en brændende passion for formidling, branding, medier og ikke mindst mode og livsstil, så det, at kunne beskæftige sig med noget hver dag, som man har en så stor personlig interesse-aktie i, er en stor motivationsfaktor. Desuden er der hele tiden nye tendenser og medier man skal tage stilling til, og det giver arbejdet variation og udfordring, som holder en på dupperne.

Hvad har været din største karrieremæssige succes?

At lande jobbet hos ELLE, som jeg starter på 1. oktober er ubetinget den største anerkendelse jeg har fået karrieremæssigt. Det er meget mere end en lille-pigedrøm, der går i opfyldelse her: Det er nemlig også en stor stilling med ledelses-, strategi- og budgetansvar, hvor man skal bevare det kølige overblik i en meget omskiftelig digital verden - og tilmed for et kæmpe internationalt brand, der konstant mødes læsere og brugere, der forventer indhold og information der er interessant, vedkommende, aktuelt og ikke mindst totalt gennemarbejdet.

Der til er jeg meget stolt af at have været kvinden bar lanceringen af POSY by Interflora, der brandingmæssigt er en stor succes.

Hvad er den største udfordring ved, at være hvor du er?

Det er bestemt en udfordring hele tiden ikke blot at skulle være først med det sidste, men ligefrem på forkant med det sidste. Det holder helt sikkert en i gang.

Har du aldrig nogensinde lyst til bare, at vælge familielivet med villa, vovse og volvo?

Jeg tror ikke, at det ene udelukker det andet. Jeg kender efterhånden en del, der både har en imponerende karriere og også et par unger. Jeg tror på, at hvis det er vigtigt for en, at have begge dele i sit liv, så finder man en løsning, der passer til ens situation. Se bare Victoria Beckham! Hun er da det ultimative forbillede på at have hele pakken. Inklusiv Hr. Becks ;)

Med den viden du har i dag, hvilket råd ville du give til dit yngre jeg?

Mit yngre jeg kunne helt sikkert godt tåle at få at vide, at man ikke kan planlægge alt. Man kan sætte sig mål og have ambitioner og styre derefter, men man kan ikke detail-planlægge sit liv. Hvis jeg havde fulgt min “plan” havde jeg læst International Business på CBS og ikke kommunikation - og så var jeg ikke endt, hvor jeg er i dag.

Hvad er dit bedste råd til andre (karriere)kvinder?

Netværk, netværk, netværk. Det er (næsten) vigtigere end dit CV. Uanset hvilken branche du ønsker at gøre karriere inden for, er det en ubetinget konkurrencefordel for dig, at du kender og har en positiv relation til de mennesker, du har en ambition om at arbejde sammen med. Så plej dit netværk, og gør det med integritet og ikke overfladisk.