Her finder du den bedste spraytan

DSC_0335 copySådan så jeg ud igår, og kunne man ikke lige fristes til at tro, at jeg havde været hurtig ferie sydpå? Jeg kan på ingen måde blive så brun på egen, min hud vil nemlig hverken blive rød eller brun. Den vil kun være hvid. Og der er altså ikke lige smart når man har skabt fuld af shorts og sommerlige gevandter, der bare ser dét bedre ud med brun hud. Lidt 'first world problems' men nød lærer nøgen kvinde at spinde som man siger, så da Danica forleden tippede om Anne Q fantastiske spraytan resultater, ja så måtte jeg altså prøve det. Anne Q Skincare ligger på Christianshavn, og der intet mindre end 16 forskellige nuancer at vælge imellem, så om du vil ligne en "poletneger", eller blot have en meget mild glød, så er der en farve til alle! Jeg valgte en 8'er på skalaen, og lige nu er det meget brunt når jeg er blev med bleg på, men om når jeg lige har været i bad, går den mørkeste fave af. Jeg er SÅ tilfreds, og bedst af alt ligger Anne Q et stenkast fra mig af... Jeg forudser en ny afhængighed!

Jeg håber på at kunne tjekke ind senere, men lige nu er der en by, der skal udforskes. Adios.... eller auf wienerschnitzel, som man siger på disse kanter haha! DSC_0367 copyblogpostDSC_0346 copy Shop the look PicMonkey CollageBag: Pieces HERE/ Dress: Pieces HERE / Sunnies: Prada HERE/ Sneakers: Superga HERE / Jacket: My Mynt