Hair Tutorial // Sådan laver du Hollywood Krøller

HollywoodcurlsGodaften piger,Jeg har villet at lave den her tutorial i e.v.i.g.h.e.d.e.r og nu er den endelig klar, så jeg håber det er noget I kan bruge! Jeg elsker at krølle mit hår, men fra dengang jeg startede og til nu, 100 Youtube videoer senere, er mine krøller blevet en hel del mere lækre ;) Der er at hav af forskellige krøller, man kan lave, men personligt er jeg mest vild med Hollywood Krøller, som er bløde og lidt mere naturlige. Man kan både lave dem med glattejern og krøllejern - det er en smagssag. Selv er jeg mest til krøllejern, og jeg bruger ghd Classic Curl, som giver ensartet krøller på grund af en konstant varme igennem hele tromlen. Glattejern giver ikke altid lige så ansartede krøller, men igen, det er forskelligt hvad man er til!

Måden jeg gør det på, er egentlig ret enkel: 

1: Først sprayer jeg længderne med en heat protect. Min er fra Sunsilk, men det er bare med at find en som virker for dig. Personligt tror jeg de alle gør mere eller mindre det samme, så find enten den billigeste eller en med ekstra funktioner eller ekstra pleje. 2.  Dernæst sprayer jeg håret med min ghd hårlak, som får krøllerne til at holde længere. 3. Så kommer vi til det lidt mere tricky... Jeg krøller altid håret med uret i højre side, og mod uret i venstre side. Således at krøllerne krølles væk fra ansigtet. Det ser efter min mening mest elegant ud! Det er iøvrigt lettest at lave krøllerne med krøllejernet nedead, som jeg viser på billedet :) 4. Når jeg er færdig er krøllerne lidt for pæne, så jeg rusker håret godt igennem med hænderne, og sprayer håret en sidste gang med hårlak. That's it!

Kan I have en god aften (: