Farvel og på gensyn!

Jeg er som regel ikke fan af de der "Se & Hør-agtige" Click bait overskrifter, men jeg håber lige at så mange af jer vil læse dette indlæg, så I får en forståelse for, hvilke tanker jeg har gjort mig, og hvad der kommer til at ske på bloggen i det næste stykke tid. Er jeg mon blevet træt af at blogge? - Nej... Og så alligevel lidt! Som jeg hintede lidt om i de sidste par indlæg, så har jeg stået overfor en stor beslutning i forhold til bloggen og dens videre fremtid. Jeg har i lang tid følt at bloggens omdrejningspunkt ikke har passet til sådan som jeg har udviklet mig over årene. Det startede med, at jeg ændrede blognavn fra FashionManifest til SimoneMoelle fordi jeg ikke følte at mode var mit primære fokus mere. Det gav en anelse mere frihed, at blogge under eget navn 'so to speak', men jeg har alligevel ikke helt følt at det rykkede nok i forhold til at jeg i dag er 27 år, og gør karriere fremfor den studerende 21 årige Simone der startede for 6 år siden. I oktober rykkede jeg så ud af Bloggers Delight for at blive en del af, et af de få selvstændige blogfællesskaber i Danmark. Vi har intet navn, men vi er nogle garvede bloggere som deler linkbaren I ser ovenfor. Har det så givet mig gnisten til, at blogge som jeg gjorde 'back in the days'? Heller ikke...simonemoelle1

Jeg har gået og grublet meget over det, og sagen er den at jeg ikke længere kan identificere mig med det jeg skrev om for bare et år siden. Jovist, jeg elsker stadig tøj, beauty og god mad. Men hvem gør ikke det? - Og hvor mange bloggere er der ikke lige, der skriver om det? Jeg har brug for at bidrage med noget content med mere substans, og som viser mig fra en mere moden side. Jeg har brug for at hive jer mere med ind i det univers, der for alvor interesserer mig, og så krydre det med en form for kvindelig elegance. Det kræver således en større ombygning af bloggen, og en masse nye blogindlæg, der kan understrege det nye univers. For at kunne gennemgå denne proces uden at gå ned med stress, har jeg valgt at lukke bloggen ned i en måned.

Jeg ved godt, at dette indlæg er en kæmpe 'tease', men forhåbentlig er det også med til at give en form for forståelse for den manglende tilstedeværelse, og hvad jeg selv føler, manglende "hjerteblod" i mine indlæg på det seneste. Jeg ved at mange helt store bloggere lukker deres blogs ned i øjeblikket, og det har jeg ikke lyst til. Jeg ser nemlig stadig et kæmpe potentiale i blogging, og en kæmpe gave i at skrive dedikeret om det man brænder for. Netop dét vil jeg fokusere på fremadrettet, og så håber jeg I har lyst til at kigge med når den opdaterede version af Simonemoelle.com launcher! Snapchat(simone-moelle) og Instagram vil dog stadigvæk blive opdateret, så følg gerne med der i mellemtiden :)

Husk at følge med på Bloglovin og Facebook for at være sikre på, at blive opdateret når den nye blog åbner!

OOOOOH! Og en sidste ting for at imødekomme nogle af de nysgerrige der søger en praktik stilling, så lader jeg bloggen stå åben den næste uge, hvorefter der vil komme en "under construction" side op indtil jeg åbner op igen d. 1 april! - Jeg glæder mig faktisk allerede, så Farvel og forhåbentlig på gensyn!

Kh. /Simone

(Photo credit: Bee)