Et outfit fra Shanghai

DSC_2195 DSC_2206 DSC_2221//Cardigan, Bag, shirt dress, Pants: H&M/ Ring: Pernille Corydon /Earrings: Sussanne Friis Bjørner/ shoes: Mango/Sunnies: Prego Eyewear// Nu er vi kommet til Hong Kong, hvor nettet heldigvis er en del bedre end i Kina. Og hey, vi kan rent faktisk komme på Facebook, Insta og snapchat! - Det har jeg sgu savnet... Hong Kong er iøvrigt den f.e.d.e.s.t.e by! Helt igennem fantastisk... Vejret er super godt, ca. 23 grader, hvilket er noget af en omvæltning i forhold til det jeg havde på i Shanghai forleden, det I ser på billederne. Det var enddag lidt for koldt.

I dag mødtes vi med Signe fra My Mynt, og så har vi ellers trasket gaderne tynde, og fået fodmassage samt lækker mad. Jeg glæder mig til at vise jer billeder, men nu skal vi ud og have noget aftensmad inden vi i morgen tidlig rejser ind i Kina igen til Gaungzhou!

Tingene går iøvrigt lidt stærkt hernede, men jeg håber på at kunne få en time eller to en af dagene til at få besvaret alle jeres kommentar. Men jeg læser altså hver og en, og bliver altid så super glad for hver en kommentar :)

Kan I have det skønt, og tak fordi I gider læse med /S