Et længere forløb i vente - Forebyggelse af alderstegn!

DSC_0002 copyDa jeg var i start 20'erne, var jeg en nysgerrig pige. Særligt gik min nysgerrighed, og fascination ikke mindst, på skønhedsbehandlinger, hvilket var en smule atypisk i forhold til mine jævnaldrende og den tids normer. "Unge pige, du skal da ikke have lavet noget om ved dig", "Vent til du bliver ældre" - sagde alle til mig. Men jeg kunne altså ikke slippe tanken om, hvordan jeg ville se ud med en mere jævn, og en anelse større overlæbe. Det var denne tanke kombineret med et blog event på Alfa Omega klinikken, der fik min fascination af hele skønhedsuniverset til at vokse endnu mere. På Alfa Omega Klinikken fik jeg nemlig min aller første restylane behandling i læberne, og det revolutionerede altså min opfattelse af hele dette univers - nu havde jeg gået SÅ længe og været ked af det over min overlæbe, og så havde jeg i løbet af 30 minutter fået et par smukke og naturligt større læber. Jeg skrev en del om det på bloggen, og idet jeg på det tidspunkt var den første unge blogger til at skrive ærligt og dybdegående omkring denne branche, fik jeg tilbudt at være ambassadør ved flere gode og populære klinikker efterfølgende. Det har gjort, at jeg har prøvet flere steder, men nu er jeg altså vendt tilbage til der, hvor min passion for restylane og skønhedsbehandlinger startede for godt og vel 5 år siden. At være tilbage ved Alfa Omega klinikken som ambassadør, er på en måde som at være vendt hjem igen. Mitte, som har klinikken, og jeg har et meget ens mindset omkring, hvad forskønnende behandlinger skal gøre for den enkelte: nemlig at give et naturligt og ikke mindst æstetisk smukt resultat. Mitte laver ikke unaturlige resultater, og ej heller vil hun anbefale dig at få lavet noget, som vil ændre dit ansigt fundamentalt. Du skal nemlig forblive dig selv - blot i en bedre udgave. Mitte er med egne ord en "nørd" indenfor sit felt, hvilket jeg er rigtig glad for når der tales skønhedsbehandlinger. Første gang man møder hende til en konsultation, så ser hun ting ved dit ansigt, foreslår bittesmå ændringer, som du slet ikke selv havde tænkt, eller troet været mulige. Det er den professionalisme og passion, samt  følelsen af at være på bølgelængde, jeg har lært at sætte enormt meget pris på når jeg får lavet mine behandlinger.

En anden ting jeg virkelig sætter pris på ved Alfa Omega klinikken er, at de henvender sig lige så meget til unge som til ældre, hvorfor der ikke bliver kigget skævt til dig, hvis du kommer som ung, og siger der er noget du er utilfreds med. Her bliver du taget alvorligt ved hver en ting, men der bliver også lyttet til om din utilfredshed måske stikker dybere end som så. Derfor er der også tilknyttet en coach til klinikken, der kan hjælpe dig til finde indre velvære, som kan harmonere med dit nye, smukke ydre. Det er denne holistiske tankegang om skønhed fra inderst til yderst, der gør at jeg altid føler mig i trygge hænder og virkelig er glad of, at kunne anbefale jer stedet. Resultaterne taler ligeledes for sig selv, og jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg aldrig er gået skuffet derfra.

Mit nye samarbejde med Alfa Omega Klinikken strækker sig over et længere forløb, hvor jeg på egen krop skal gennemteste nogle af alle de behandlinger Alfa Omega klinikken tilbyder med det ene formål: At vise hvor meget det kan betale sig at forebygge alderstegn i sine slut 20'ere fremfor, at komme med en A4 side lang liste over ting, du vil have korrigeret når du er 50. For der skal selvsagt væsentligt mere til når "skaden først er sket", og det er også tit der, du ser de unaturlige resultater!

I sidste uge var jeg inde og få løftet mine bryn med restylane, hvilket førhen var noget der generede mig i mit arbejde. Jeg er nemlig tit ude og snakke med nye kunder, og der er det bare ikke super fedt at se træt ud hele tiden. Jeg er blevet ovenud glad for resultatet, men det synes jeg I skal have i et andet indlæg.