En gammel klassiker har fundet sin vej tilbage

lvbag2Husker i de her logoer? Et logo jeg op gennem 00'erne forbandt med kikset provinsmode man slæbte med hjem fra sin ferie i Tyrkiet. Tro mig, jeg var selv en af dem! Helt galt gik det da de farvede logoer kom - dem kan jeg stadig ikke leve med, men den klassiske Louis Vuitton logo taske, har altså fundet sin vej til mit lille modehjerte(igen). Lige pt. synes jeg også man ser de klassiske LV-tegn overalt på nternationale blogs, hvor de er implementeret ind i nye, lækre taske styles. Personligt har jeg (gen)forelsket mig i den lille pochette taske, og det har derfor været en lang søgen på diverse second hand sites for at finde en der passede mit pris niveau og krav om stand. Jagten sluttede faktisk på DBA, hvor jeg fandt ovenstående taske. Den havde dog den lille rem - i ved, den der gør at tasken sidder helt op i armhulen - så der skulle lige gå yderligere en uge før jeg fandt en, som solgte sin lange LV rem. Halleluja! Tasken har faktisk været overraksende "billig", men jeg tror det skyldes at tendensen ikke er slået helt igennem endnu, hvorfor prisen på Louis Vuitton er latterligt lav i forhold til mange andre designer varer på second hand sites. Jeg har derfor set den som en investering, og jeg talte faktisk så godt for min sag, at selv min kæreste blev overbevist haha!  Så hermed et lille investeringstip til de taskeglade ;)

ENGLISH: Do you remember these logos? A logo I up through the 00's bond poor provincial fashion you dragged home from a vacation in Turkey. Believe me, I was one of them! Completely wrong it went as the colored logos came - them I still can not live with, but the classic Louis Vuitton logo bag, has thus found its way to my little fashion heart (again). Right now you see the classic LV signs everywhere on nternational blogs where they are implemented into new bag styles. 

Personally, I have fallen in love (again) with the little pochette bag, but it has been a long search on various secondhand sites to find one that fit my price level and condition requirements. The hunt ended on the DBA(danish version of Craig's list), where I found the bag you see above. It had, however, the small strap - you know, the one that makes the bag to sit in the armpit - so there should go another week before I found one who sold the long LV strap. Hallelujah! The bag has actually been surprisingly "cheap", but I think it is because the trend is not fully materialized yet, thus the price of Louis Vuitton is ridiculously low compared to many other designer items on secondhand sites. Therefore, I have seen it as an investment, and I actually spoke so well for my case, that even my boyfriend was convinced haha! So here is a little investment tip for all the bag lovers out there.

lvbag1

lvbag