Detox Challenge Dagbog

alfrescoeating_33^^Super lækker salat som jeg vil lave i denne uge sammen med bøffer og blomkålsmos. Som lovet har jeg lavet en lille dagbog, hvor I kan følge med i hvad der skete på de enkelte dage. Jeg må sige at det krævede sin kvinde at detoxe med arrangementer, en Tivolitur og hele to fester på en uge. Men jeg klare det ret godt, synes jeg selv :)

Mandag: Største udfordring i det her eksperiment kommer allerede til udtryk om morgenen. Jeg må ikke spise mejeriprodukter, frugt og kornprodukter/stivelse. Det blev så ikke bedre af, at jeg havde travlt da jeg skulle til vejledermøde og jeg var derfor nødt til at lave lidt røræg i mikroovnen og køre det ned med en avocado. Ret kedeligt, og jeg tænker at det her bliver en lang uge. Få timer senere blev det manifesteret ved, at min søster inviterer mig med i Tivoli. En hel eftermiddag og aften, hvor jeg skal gå rundt blandt dufte af pandekager, candyfloss, popcorn og min favorit; Churros! Men jeg VILLE altså se Tivoli med Halloween udsmykning, så jeg takkede ja. Det var pisse svært, og jeg faldt da også i! Men ikke bevidst... Jeg tænkte at det eneste jeg ville kunne "Synde med" var en Avocado banan shake på Joe and the juice - to ingredienser, der står på listen over tilladt føde. Jeg tænkte dog ikke over, at der også kom mælk i og jeg nægtede altså at smide fror 55kr. shake ud. Så den blev skamfuldt drukket(okay jeg nød den lidt). Til aftensmad spiste jeg en forret(eneste ting på menukortet der kunne gå ifølge kostplanen) med røget laks, salat, radise, agurk og lidt olie. Lidt kedeligt når de andre fik store lækre retter, men jeg fik bevist overfor mig selv, at man altså godt kan ud selvom man kører detox! Det var dog en lille ret, så jeg tog tidligt hjem og stegede mig en lille bøf med lidt grønsager til. Meget velsmagende og jeg gik glad i seng.

Tirsdag: Startede ud med lækker morgenmad i form af spejlæg, stegte grønsager, lidt tomat pesto og en sort kop kaffe. "Det går sgu da meget" - tænkte jeg.  Jeg havde heller ikke de vilde aftaler, så der ville ikke være nogle uforudsete fristelser i løbet af dagen. Henad middag begyndte den der sukkertrang at melde sig, og jeg blev syyygt grumpy! Begge dele varede faktisk resten af dagen samt aftenen med. Stakkels Marck. Min sidste tanke da jeg lagde hovedet på hovedpuden var, at gå ned i slikbutikken og købe hele butikken. Men jeg kom sgu igennem!

Onsdag: Startede efter egen mening, "pisse godt"! Chefen skrev til mig lige før jeg skulle ud af døren, at jeg bare kunne holde fri da han skulle til møde. Fedt! Så var jeg fri for at gå forbi de velduftende croissanter på hovedbanegården... Istedet tog jeg og lavede lækker morgenmad i form af æg(surprise), bacon, kyllingpølser(ved ikke om det er helt lovligt men i mine øjne er det kød. basta!) og Avocadomos. Levede på det til en 2-tiden, hvor jeg brugt den overskydende fritid på at lave lækre sesam kødboller med tahin-kål-slaw til frokost. Og så blev det svært... sidst på dagen skulle jeg nemlig til blog event, og det er sgu sjældent at der bliver sparet på kalorierne til sådan et event. Ganske rigtigt var der disket og med rigeligt at champagne, kager, slik og rispapirruller med lækkert fyld. Et kort sekund overvejede jeg at spise en enkelt rulle - det kan jo ikke skade? Holdt mig dog i skindt. En anden detox komplikation samme aften var da min veninde inviterede mig med til Euroman fest med fri bar. Egentlig havde jeg mest lyst til at melde fra, men jeg tænkte at detox altså ikke skulle forhindre mig at være social. Man kan jo godt feste uden at drikke, right? Faktisk var det også som om, at folk til festen bedre accepterede et "nej" til alkohol da jeg begrundede det med detox. "Ej, hvor er du sej skat", "Vi føler med dig"... Lidt trist, men så ved jeg da det til en anden gang når jeg ikke gider drikke ;) DSC_0107^^Banan- og avocadomos, som du kan spise med nødder og kerner

Torsdag: Her stod den på pressedage, hvilket jeg egentlig også havde droppet på grund af detox. Men jeg følte ingen cravings, og lod mig derfor overtale til at tage med samme veninde som dagen forinden. Hos hvert et PR bureau, var der lignet op med diverse fristelser, og min veninde åd en hel magnum foran mig. Virkelig en "break up reason", men jeg modstod... Ved et andet PR bureau var der gudskelov mad fra Raw Food, så her spiste jeg mig dejligt mæt. Sidst på eftermiddagen mødtes jeg med Marck, som egentlig havde inviteret på Sushi, men det kunne jeg jo ligesom ikke! :( Vi blev dog enige om at udskyde det, og tog istedet på Chilli Milli som serverede lækker detox venlig mad. Og så skete det sgu... Jeg valdt i vandet senere, da en aften craving kom snigende! Jeg blev irritabel og da jeg stod overfor en meget lækker, svampet og super snasket raw food kage, faldt jeg sgu i. 1 bid, mmmh! Sjældent har noget smagt så godt. 2 bid, og jeg begyndte at mærke en sær skyldfølelse over at have spist noget der ikke var på listen. Marck fik mig dog overbevist om, at hvis to bider en raw food kage nok ikke var den værste detox synd. Han har helt sikkert ret, men alligevel.. Nu havde jeg jo sat mig et mål om at gå 100% efter kostplanen!

Fredag: Min morgenmad bestod af rester fra Chilli Milli og nogle kødboller fra om onsdagen. For  bare en uge siden synes jeg at det var underligt at spise salat og kød om morgenen, men det er noget man vænner sig til! Det holdt mig faktisk også mæt helt indtil om aftenen... Normalt spiser jeg altid frokost, men jeg glemte det og holdt mig kørende på kaffe og danskvand lige indtil om aftenen hvor den stod på kylling i kokosmælk med bagte græskartern og en lille avocado salat. Lidt en sjov kombi, men det var lige hvad jeg havde lyst til! Og godt smagte det...

DSC_0636^^Sunde bananpandekager som man godt må spise i begrænsede mængder(minus sharon frugt)

Lørdag: Vågnede sent og spiste hvad der nok nærmere ville betegnes som frokost. Æg(surprise!) pølser, bacon og pesto. Skide lækkert faktisk. Til sen frokost spiste jeg lidt squasghetti med pesto samt bacon, og må sige at det er en ret der ser bedre ud på billeder end det er i virkligheden. Eller, det er ikke dårligt men bare lidt kedeligt? Anyways, om aftenen var jeg inviteret hjem til en veninde, som havde været super sød og forstående, og lavet DETOX middag selvom jeg var den eneste der detoxede. Efterfølgende tog vi i byen, hvor der var fri bar. Anden gang på en uge, hvor det sker  og jeg blot kan bestille danskvand. Great! Men jeg holdt det altså, og drak kun danskvand og vand. Det var selvfølgelig lidt kedeligt, men også rigtig rart! Tror jeg vil dyrke alkoholfri byture noget mere...

Søndag: Jeg havde det SUPER godt, hvilket er er sjældenhed når man ellers har været i byen dagen før. Det var så rart, og så gjorde det ikke noget at vintertid gjorde mig jetlagged på den gode måde sådan at jeg var oppe før de fleste. al den tid blev brugt på detox brunch, som egentlig bare bestod det samme som de andre dage, men tilført banan/æg pandekager. De reddede min dag, og kan varmt anbefales som detox snack!

Det var lidt anekdoter fra ugen. Det lyder måske som om det har været en dans på roser, men for fanden, det har altså også været svært til tider! Læs med senere, hvor jeg har skrevet et indlæg med tips og tricks til at komme igennem sådan en detox uge her!

Simone Moelle9 Comments