Det uperfekte indlæg - er det okay?

DSC_0069 //Dress: Nümph // Det var altså lidt nervepirrende at ligge det her indlæg til udgivelse. Stilen er jo en helt anden end de billeder, jeg normalt ligger på bloggen. Men det var faktisk også en ønskerne, da bloggen fik nyt design; at lave mere umiddelbare indlæg! Nu ved jeg ikke hvor lang tid I har læst blogs, men dengang jeg startede med at læse blogs, kunne et outfit indlæg sagtens være taget i spejlet - og jeg blev sgu stadig inspireret! I dag render vi alle rundt med spejlrefleks og nogle bloggere er så gode, at billederne kan være Vogue værdigt. Det er også super inspirerende, men nogle gange kan charmen også ryge, synes jeg.

Måske det bare en fase, men det er noget jeg har tænkt en del over! Og da min søster - på en ikke fotogen dag - sagde jeg så tynd ud i den kjole, og den i øvrigt var rigtig fin, ja så tænkte jeg at det var nu en ny foto stil skulle afprøves. Også selvom kjolen slet ikke var stylet eller håret sat. Plain and simple, og det er faktisk meget rart til en forandring. Hvad tænker I? Kan I godt finde sådanne indlæg inspirende, eller skal jeg fremover bare holde mig til de stylede indlæg?