CHANEL KOMMER TIL KØBENHAVN

1Q9C3838-2Picture: Pinterest En nyhed der denne morgen bogstaveligt talt fik mig til at vælte over mine egne ben på løbebåndet(Ja det skete faktisk, ja jeg læser nyheder mens jeg motionerer og nej, jeg gik så der skete ikke noget). Det er godt nok stadig på rygtebasis, men ifølge denne artikel kommer København ikke kun til at huse store luksusgiganter som Saint Laurent og Prada indenfor kort tid, men også Chanel.

Hvor skal man så lige placere et af verdenes mest luksuriøse brands? Det egner sig jo ikke just til den trendy ende af Istedgade eller det hippe Nørrebro. Nej, rygtet vil vide, at Chanel har betalt et svimlende millionbeløb for at overtage Café Norden ved Storkespringvandet. Det er måske ikke lige i aller nærmeste fremtid, at vi kan svinge kortet hos Chanel, men jeg kunne ikke forstille mig et mere perfekt sted for Chanel at have sin flagship store. Kunne I? Det er dog lidt vemodigt, for jeg er nu ellers mægtig glad for Café Norden, der har ligget der lige så længe jeg kan huske. Og tilmed laver byens ondeste portion Nachos, men tror nu alligevel at jeg vil hilse Chanel hjertligt velkommen hvis det sker.

Tror I rygtet taler sandt?

Rumor has it that Chanel will open its first scandinavian store in Copenhagen. Within a short period Copenhagen has got many new luxury stores in the city. Soon Prada and Saint Laurent will open their own store and maybe also Chanel! I am so excited even though a cannot affort one right now hah!  According to the rumors it will open in the city center in one of the most famous cafés in Copenhagen, Café Norden. They should have paid Café Norden many millions to get the location but I couldn't picture a better place for one of the worlds most luxurious fashion brands. So I hope the rumors a true!