Beauty Talk: Forebyg Dine Rynker Med Juvaderm

  Først: Indlægget er sponsoreret, hvilket betyder at jeg er ambassadør for Alfa Omega klinikken og får behandlinger gratis mod, at jeg skriver min ærlige mening om dem! Her er den længe ventede opdatering på mit første besøg på Alfa Omega Klinikken! Som I kunne læse HER, så har jeg efter en del år vendt tilbage til der, hvor min passion for injektionsdelen af skønhedsuniverset for alvor tog fart. Det har jeg virkelig ikke fortrudt et eneste sekund, for det er uden tvivl det bedste, sted for forskønnende behandlinger jeg har været. I denne omgang fik jeg lavet mindre korrektioner omkring bryn og pande, der samlet set har gjort mig mere frisk at se på, samt haft en forebyggende indvirkning på mindre rynker mellem mine øjenbryn( de rynker går også navnet "11 tallet").

"11 tallet" er nok de to rynker de fleste får først. De kommer efter mange års rynken med brynene, som de fleste af os gør når vi koncentrerer os, er vrede eller prøver at skærme for solen. De bliver dybere og dybere med årene, hvilket selvsagt kræver større indgreb for at fjerne dem. Fordi jeg har sat ind tidligt, så har det krævet et mindre injektionsindgreb med Juvaderm (læs om dette længere nede), der er gået ind og har lagt sig i "fugerne", og dermed glattet de to rynker ud. Juvederm er ligesom restylane en "Filler", hvilket vil sige at det altså ikke har lammet min muskulator, som botox gør. Min mimik er der således stadigvæk, men rynkerne er bare væk! Hvor fantastisk er det ikke lige? Som I kan se på før-billedet, så har jeg en ret fin hud stadigvæk og "11 tallet" dukker for det meste først op sidst på dagen eller om morgenen, hvis jeg har spændt ansigtet i søvne. Men, hvor de førhen hang ved, og jeg kunne mærke dem under huden når jeg kørte en finger henover panden, så er de helt væk nu. Det resultat kan holde i op til 1 1/2 -måske endda længere fordi jeg stadigvæk er ung.

DSC_0020 copyInden jeg går mere i dybden med Juvaderm, så vil jeg fortælle lidt om den anden ting jeg fik fikset! Jeg har nemlig i mange år (som i altid) døjet med lavthængende uens øjenbryn. Det gør, at jeg har et mere alvorligt look når jeg ikke anstrenger mig for at løfte brynene (hvilket iøvrigt forårsger rynker i panden), og det har nogle gange givet nogle ubehagelige muskelsammenstrælninger, som i sidste ende har ført til hovedpine! Jeg spurgte derfor min behandler, Mitte, om vi ikke kunne se nærmere på det problem med en mindre drastisk behandling. altså ikke botox, og indgreb med kniv. Igen med Juvaderm, gik vi ind og skabte balance mellem brynene og et naturligt løft således at jeg ikke behøver at hæve mine bryn i hverdagen. Det er helt fantastisk, hvilken forandring det har gjort for både spændinger, men så sandelig også for et mere harmonisk look.

For dem der ikke jævnligt er på en skønhedsklinik, kan talen om Restylane og Botox være et sammensurium af forvirring. Og når jeg så lige smider Juvederm ind i puljen, bliver det endnu mere forvirrende. Restylane er en "Filler", der fylder ud, løfter og giver volumen. Botox får musklerne til at slappe af, og glatter ud. Både navnet, Restylane og Botox, er patenterede navne, men der er mange forskellige afarter af begge produkter, og det er forskelligt fra klinik til klinik, hvilket produkt der er mest brugt. Det er også forskelligt fra krop til krop, hvad man reagerer bedst på. Personligt er jeg ikke så vild med Restylane, da det hæver meget og derudover ikke holder så længe på mig. Juvaderm har en smule anderledes komposition end Restylane, men består altså af sukker og vand, ligesom Restylane. Det er lige så testet og populært, og ud fra de ting jeg har fået lavet, så har jeg oplevet en mindre hævelse og et mere elastisk produkt, hvilket betyder at det ikke rigtig kan føles under huden. Så, alt i alt har jeg virkelig været glad, meget glad, for restultatet!

alfaomega rynkefri Selvom jeg rynkede med brynet på før-billedet, så var de rynker der også selvom jeg ikke gjorde det. Men nu er de altså helt væk. Resultatet bliver nemlig bedre indenfor de efterfølgende 10 dage efter at behandlingen er foretaget. Ligeså med mine bryn, som har formet sig helt symmetrisk og givet mig et friskere look.