5 ting at lave i København denne weekend

white//Jacket: Summon / Tunic: Gina Tricot / Jeans: Day Birger et Mikkelsen // Hermed lidt anbefalinger til fem rigtig anbefalelsesværdige ting at lave i weekenden. Alle er afprøvet af, Moi, og jeg lover at I ikke bliver skuffede over nogen af tingene. Egentlig kan nr. 1 dyrkes i alle dele af landet, men det gør vel heller ikke det store(:

1. Tag ind og se den nye film med underskønne Carrie Mulligan, "Far From The Madding Crowd". Den er sød, romantisk og underholdende hele vejen igennem. Faktisk en af de bedste film, jeg har set længe. Jeg var inviteret til forpremiere med Christina, og vi kan confirme at udover ovenstående, er der også lidt flot til øjnene i form Matthias Schoenaerts, der spiller den sympatiske Gabrial Oak, som prøver at vinde pigens hjerte i det romantiske firkants(!!)drama. Virkelig et must see!

2. Har I ikke været forbi Bispebjergkirkegård endnu, så skynd jer derud inden træerne afblomstrer. Jeg ved godt I sikkert har set dem på Insta, men det er nu pænere i virkeligheden. Gør det først eller sent på dagen, for at undgå alt for mange mennesker.

3. I weekenden bør I tage forbi markedet i Kødbyen. Det er om muligt lige så overrendt som ved kirsebærtræerne, men det er nu det værd. Der er sådan en god stemning, og ikke mindst lækker mad i lange baner. white2

4. Tag forbi fisketorvet, shop (og oplev den gode service i hver en butik), spis på den nye LéLé der åbner lige om snart og smut så derefter ind og se Avengers i den nye IMAX biograf. Jeg var inviteret ud forbi fisketorvet den anden dag, for at opleve hvad centeret har at byde på, og jeg må sige at det ikke er så lidt. Sjældent har jeg oplevet så god service med smilende personale i hver en butik og med de nye (hippe) caféer på vej, tror jeg det bliver mit faste go to-center. Der mangler nu bare en Zara, så er det nok det perfekte center ;)

5. Er der gemt en lille loppekrejler i dig? Så tag forbi Finderskeepers i weekenden og gør et scoop på lækkert second hand tøj. Jeg ved at både Mie og Kathrine sælger ud af garderoben, som eftersigende skulle indeholde en hel del LÆKRE mærkevarer!

white3 Har I flere tips, så skriv dem gerne i en kommentar nedenfor!:)

Simone Moelle4 Comments