5 Questions you Want Answers to When you are Dating and at a Job Interview

Annonce lavet i samarbejde med Happn

Det er vidst lige godt et år siden at jeg slettede dating appen, Happn. Jeg fandt nemlig kærligheden. Dog ikke gennem Happn, men det kunne sagtens have været der Mr. Right havde befundet sig. Det er ihvertfald sket for en lang række af mine veninder samt min søster. Selv havde jeg nogle super gode dates gennem Happn, og hvor jeg lærte rigtig meget om mig selv, og hvad det egentlig var jeg ledte efter. I får her lidt overvejelser jeg gjorde mig, da Happn var min "favorite go to"-app når det kom til at møde søde single mænd. I kan måske huske at jeg blev færdig med min uddannelse på samme tid med at jeg blev single. Så både drømmemanden og drømmejobbet skulle lige pludselig findes! Jeg havde jo ikke været single i 7 år, så da jeg endelig var klar til at date igen, følte jeg mig ret meget som Bambi på glatis. Det var især usikkerheden omkring: Hvem vil date mig? Hvordan er jeg selv som person? Hvem er min type? Hvilke værdier værdsætter jeg? Hvordan skal jeg opføre mig på en date - hvad er kotume og kulturen? .... Kan I genkende, og overføre nogle af spørgsmålene man stiller sig selv når man skal til en jobsamtale?

Det sjove var nemlig, at sideløbende med at jeg datede havde jeg lige fået mit eget første job. Måske det var dét der gjorde, at jeg kunne drage mange paralleller mellem dating og min jobsøgning/jobsamtale. I ægte karrierekvinde stil levede jeg nemlig ud fra devisen: "Choosing a company is never just about the position, or the money. Just like choosing a guy, it’s all about the fit". For om du skriver sammen på Happn, er på en date eller er til en jobsamtale. Så handler det om det rette fit. Ret simpelt og så alligevel lidt svært når man står midt i dating-møllen. Så, lad mig da lige give dig 5 gode grunde til at dating minder om en jobsamtale, og således give dig 5 spørgsmål du skal have svar på ( Læs: "han" er det samme som "firma" i nedenstående):

1 Passer hans/firmaets kultur med din kultur Her snakker jeg ikke om religiøs kultur, men mere generelt. Fx. er han udadvendt eller introvert? Hvad er hans menneskesyn? Hvad får han dig til at føle indvendigt?

2. Find ud af om I vil de samme ting Ser du kun noget i den mand fordi du ikke føler dig god nok til andre eller er det simpelthen et "match made in heaven"? Find ud af om I vil de samme ting i livet. Hvis han kun er fokuseret på penge og karriere, og du har fokus på de bløde værdier, så er det måske ikke et fit på den lange bane.

3. Find ud af hvilket forhold du ønsker - (Hvilken kontrakt kører firmaet med ;)) Er fyren kun ude på noget uforpligtende og kortsigtet eller ønsker han noget langsigtet? Kan du gro i forholdet? Kan I udfordre hinanden? Tænk altid på hvem du gerne vil være, hvad du gerne vil have at han skal være for dig.

4. Hvor er han/firmaet på vej hen? - Find ud af, hvor han er på vej hen i livet. Hvor ser han sig selv om 5 år? - Kan disse drømme og forhåbninger forenes med dine egen drømme? Kan du vokse af dem eller kan du allerede nu sige at du vil ende med at gro fast indenfor kort tid?

5 Hvor er du på vej hen? Har du plads til ham i dit liv? Hvis han er typen der vil sidde og kigge dig dybt i øjnene hver aften, er det måske svært for dig at nå alle de andre ting du også sætter pris på i livet. Ligesom med et krævende job, så giver man afkast på nogle ting. Og er det det værd?

Og hvad kan Happn så, som ingen andre dating apps kan?  Er du helt ny på dating markedet, ligesom jeg var for kort tid siden. Så er der som sagt hjælp at hente. Herunder dating apps som Happn. Happn adskiller sig fra andre dating apps ved, at du via GPS kan se andre singler, inden for en radius på 250m. Man kan se, hvor mange gange man har krydset veje og helt præcis hvor. Det gjorde ihvertfald min cykeltur gennem København sjovere, for gad vide hvem mon havde krydset veje med. Når man har krydset veje, kan man se personen på ens tidslinje og omvendt. Derfra kan du like dem. De kan ikke se dit like før de selv liker dig, så det er altid forbundet med en vis form for spænding, for gad vide om han også har liket dig. Er der et fælles match, så kan i starte en chat sammen inde i appen.  På den måde adskiller Happn sig fra andre dating apps ved, at I skal have krydset veje og matchet før I kan starte en samtale, og det er i sig selv en god samtalestarter. En anden ting, der for mig gjorde Happn til min favorit dating app var, at mændende var mere modne og seriøse end for eksempel Tinder. Det er selvfølgelig en smagssag, men det var min personlige erfaring.

Har I nogle erfaringer eller input med Happn eller dating apps generelt, så byd endelig ind!