4 Inspirerende TED Talks Enhver Karrierekvinde Bør Se

Hvis ikke I kender TED talks, så er det med at komme igang - gerne via disse 4 inspirerende TED talks! TED har til mission at formidle idéer, som regel via korte og stærke talere indenfor stort set alle tænkelige emner. Selv ynder jeg at se TED talks fra folk, inspirerer mig indenfor Tech, Startup, Ledelse og Marketing, men jeg bruger også en del tid på at se talks omkring selvudvikling. Nedenstående 4 videoer er vidst også et godt sammensurium af alle de emner, men som har givet mig et "aha"-moment. Simon Sinek - How Great Leaders Inspire Action En af mine personlige favorit talks! Simon Sinek, er manden bag bogen "start with why", hvilket også er den grundlæggende teori, han kommer ind på i denne video. Kort fortalt omhandler den, hvordan du bedst muligt kommunikerer dit budskab ud om det så er gennem en salgspræsentation, en besked fra en leder etc. Jeg tør næsten love, at denne video vil få dig til at tænke din kommunikation anderledes - nærmest lige meget indenfor hvilket felt du arbejder med.

Amy Cuddy - Your Body Language Shapes Who You Are Kropssprog har stor betydning for hvordan andre opfatter dig, men også hvordan vi opfatter os selv! Social Psykolog, Amy Cuddy viser hvordan "Power Posing" (en positur baseret på selvsikkerhed), kan have kæmpe indflydelse på hjernens udskillelse af testosterone og cortisol udskillelse, hvilket i sidste ende får os til at føle os selvsikre selvom vi ellers ikke føler det. I sidste ende kan det have indflydelse for opnåelse af succes!

Richard St. Johan - 8 Secrets Of Success En underholdende gennemgang af, hvorfor folk har success. TED talken er baseret på flere års undersøgelse, men selve videon varer kun 3 minutter, så her kan alle altså være med.

Sheryl Sandberg - Why We Have Too Few Women Leaders

Sheryl Sandberg er COO ved Facebook, og dermed om nogen en inspirerende og imponerende karrierekvinde. I denne talk giver hun en

simone moellerComment