7 Netflix Serier Du Skal Glæde Dig Til i 2018

netflix 2018 serier.jpg

New year, new Netflix shows! 
Hvis du ikke har holdt øje med de nyheder, der kommer på Netflx i år, så læs lige med her, hvor jeg kommer med mine 7 bud på Netflix serier, du skal glæde dig til i 2018! Nogle er simpelthen bare nye sæsoner, og andre er helt nye serier! Selv glæder jeg mig helt vildt til de nye afsnit af Mindhunter, og så kommer der en vemodig men interessant afslutning på House of Cards! I forhold til nye serier, så tror jeg at årets helt store serie bliver Altered Carbon! Nøøøj, den tiltaler altså mit lille tech-sci-fi-hjerte! Faktisk i en sådan grad, at jeg lige måtte tilføje en trailer her til indlægget, så I forhåbentligt kan bliver lige så begejstret. Der kommer en ultimativ Netflix guide ud senere på måneden, så 'stay tuned'.

Nye sæsoner
 

Mindhunter sæson 2
Hvem vil ikke gerne forstå, hvordan en (serie)morder tænker? Mindhunter handler netop om, hvordan termen "seriemorder" blev til ved, at 2 FBI agenter interviewer mordere for, at forstå deres logik og adfærd. Det lyder måske banalt, men serien er vanvittig spændende, og bliver kun bedre af det faktum, at mange scenarier er bygget på virkelige hændelser og interviews med rigtige mordere!

sæsonstart: Mindhunter er allerede vildt populær, og det vil derfor gøre en hel del glade, at Mindhunter sæson 2 rygtes at komme ud i vinter 2018.


House of Card sæson 6
Kort fortalt hander House of Cards om amerikansk politik, men går man dybere er der intriger, mord, drama og kærlighed når Frank og Claire Underwood kæmper sig vej op igennem senatet til det hvide hus! Du føler virkelig du får et indblik i, hvad der virkelig foregår bag lukkede døre, og selvom du ikke er til politik, kan jeg næsten garantere, du vil synes om serien. Mange er nok kede af, at høre det. Men dette bliver SIDSTE sæson af House of Cards. Nogle mener det var fordi Kevin Spacey (spiller Frank Underwood), blev indblandet i #MeToo-kampagnen på en ret så uheldig måde. Derfor siges det også, at Claire Underwood, bliver den bærende karakter i sidste sæson. 

Sæsonstart: Slut 2018


Døde piger lyver ikke sæson 2
Døde piger lyver ikke handler om Hannah, der efter hendes selvmord, sender kassettebånd rundt til hendes klassekammerater for, at lade dem vide præcis, hvorfor hun valgte, at tage sit eget liv. Det er en seriøs teenage serie, men jeg var altså hooked! Og det tror jeg også du vil være, hvis du er til letfordøjelig spænding. Sæson 1 sluttede egentlig fint, med at man fik svar på alle spørgsmål. Så, hvordan producerne vil komme videre derfra, ved jeg ikke. Men ikke desto mindre sidder jeg klar med popcornene! 

Sæsonstart: Forår 2018

Netflix serier du skal glæde dig til i 2018.jpg

 

Helt nye serier


Maniac
Maniac lyder virkelig morsom, og det kan den næsten også kun blive når Emma Stone og Jonah Hill spiller hovedrollerne! Serien er en remake af en norsk komedieserie, der handler om en mand på et sindssyge hospital, der lever sit eget lille fantasiliv. 

Sæsonstart: Ukendt men forventes ude i 2018


Troy: Fall of a City
Vi alle husker nok Troy fra 2004, hvor Brad Pitt fik enhver kvindelig biografgænger til at lave 'snail trail' ud af biografen. Av han var lækker.. Historien i filmen, husker jeg ikke så godt, men min hukommelse har altså mulighed for at blive genopfrisket når Netflik laver en serie ud af selv samme fortælling. Nogle spår den til, at blive den nye GoT - jeg tvivler, men glæder mig nu alligevel! 

Sæsonstart: Ukendt men forventes ude i 2018

Dirty Money
Dirty money er en dokumentarserie om, hvordan magteliten og generelt rige mænd har hustlet sig til succes og rigdom gennem korruption og ondskab. I serien bliver de afsløret i deres udåd. Uha, rige mennesker fascinerer nok de fleste mennesker, så jeg spår serien ret god succes. Om den lige topper Making a Murderer, ved jeg dog ikke... 

Sæsonstart: Ukendt men forventes ude i 2018

Altered Carbon
Evigt liv - lyder det tiltalende? I året 2386 er det en mulighed ved, at ens sjæl bliver flyttet til en ny krop når man dør. Verdens rigeste mand er netop bliver myrdet, og er nu død for 5 gang. Han hyrer end detektiv til, at finde og straffe morderen. Spændende, right? Er du stadig i tvivl, så se lige den her trailer - det kan kun blive godt! Altered Carbon er nok den nye serie på Netflix, jeg glæder mig mest til! 

Sæsonstart: 2 Februar 2018

7 netflix serier du skal glæde dig til i 2018.jpg