A Day in My Life - Partying with Dior, Jannid and all the other big influencers

Dior party

Reklame / Advert - By danish law I have to mark this as an advert, however, I didn't receive any money for participating nor documenting this event.

Hi guys! Long time no see here on the blog! I have been crazy busy with "life" and actually writing a blog post about this "life" that has become a bit my guarded from my end lately. It's one of those posts that has been nagging me and I haven't been able to finish no matter how hard I have tried - It just doesn't make sense for anyone else but me when I read it out loud haha! I do hope it will come out eventually tho... 

Another tiny part of my "life" was the day I got to party with Dior in a fairytale castle where all the biggest influencers from the Nordics were invited. Well, and then me lol. It was pretty crazy so I decided to document it in a video - Hope you'll like it! 


DANISH: Hej alle sammen! Det er ved at være lidt tid siden, at jeg har postet noget herinde. Jeg har sgu haft lidt travlt med "Livet", hvilket jeg også har brugt lidt tid på at skrive et blog post, som bare ikke er blevet udgivet endnu. Det bliver det måske heller aldrig, for lige pt. giver det ikke mening for mange andre end mig selv lige meget, hvor mange gange jeg omskriver det. Jeg ved heller ikke om det er noget I vil være interesseret i at læse om, men på en måde savner jeg lidt at skrive om alt det der foregår bag kulissen på de æstetiske billeder på Instagram. Kan I følge mig? Anywho, der kommer dog en lille bid af, hvad jeg bla. har oplevet på det seneste: En fest på et slot med ingen ringere end DIOR... Og så en lang række store influencer fra hele Norden. Rimelig vildt, så det skulle altså dokumenteres til børn og børnebørn... og så jer haha!  

Mit største ønske er at lave meget mere larm på Youtube, så hop meget gerne derover og LIKE min kanal!