Colder days

Simone Moelle Autumn fashion
 The dress in this outfit is sponsored (gifted from a PR agency) / Kjolen er sponsoreret (Jeg har fået den i gave af et PR bureau)

The dress in this outfit is sponsored (gifted from a PR agency) / Kjolen er sponsoreret (Jeg har fået den i gave af et PR bureau)

It's funny how the weather has an impact on my color palette - in every aspect! From wardrobe to Instagram feed haha! So I think you need to get used to more of these types of colors before the summer dresses and bikinis again will take over in a few weeks. On Saturday I was biking around Copenhagen in the search for a cool place to shoot this sweet wintery dress. And to take some photos of Copenhagen for Instagram, however, I was just out of inspiration. I think my mind is set on warmer places at the moment - with good reason! There's under a month to the big old Asia trip and I'm pretty sure I won't get to wear this dress the second we land in Hong Kong. 

 

After my latest blog post, I got a lot of recommendations from other people that have visited Vietnam saying the preferred Hanoi over Ho Chi Minh and vice versa. So now we are actually thinking about going to Hoi An instead. It should be smaller, super pretty and less busy. Orgh... As you can hear I'm dealing with real first world problems here!  


DANISH: Det er sjovt som vejret har så stor en indflydelse på min farve palette lige når det kommer fra garderoben til mit Instagram feed haha! Så, I kan godt vænne jer til at se lidt flere af disse farver inden det forhåbentligt bliver skiftet ud med lette sommerkjoler og bikinier. I lørdags cyklede jeg rundt i København for at finde det perfekte spot til at skyde lidt billeder (og en video uha uha) af denne fine vinterkjole. Derudover havde jeg også håbet på, at skyde lidt inspirerende billeder af København til min Instagram profil, men det er bare som om, at min hjerne har sat sig op til palmer og sol. Og det var altså ikke lige til at finde nogen steder... Men så er det godt, at der er under en måned til at turen går mod Asien! 

Planen var jo at efter Hong Kong skulle vi tage til Ho Chi Minh i Vietnam, men efter mit sidste blog post, fik jeg rigtig mange henvendelser fra folk der helt klart syntes vi skulle kigge nærmere på Hoi An. Og det har vi nu gjort, for som der rigtigt nok blev sagt, så er HCM bare endnu en asiatisk storby. Vil man have lidt kultur med, så skal man altså rykke andre steder hen. Som I kan høre så står den totalt meget på first world problems lige nu... 

 

Dress : FREEQUENT buy here (reklame link)
Leather jacket : ZARA (old)
Boots: Aldo (old)
Bag: Balenciaga 

Fashionsimone moellerComment