Where to next, Simone?

Le+Pirate+Beach+Club+Bali.jpg

So where to next, Simone? - A question I get quite a lot which is starting to become pretty funny as people that know me just assume that I soon will be off to new adventures. The funny thing is though, that when Mark and I landed in Copenhagen after our weekend trip to Yorkshire (his dad, step mum and brother lives there) we had no plans whatsoever. For the first time in 2017 we had no travel plans. When you travel as much as we do you start taking for granted the life you are living with constant adventures, flights etc. but the minute you are home for too long you get restless and probably super annoying to be around as all you can do is talk about "where to next". I think the proper term in english, is having the "Travel bug". Neither Mark nor I handled the travelbug too well and thus we knew we needed to book something asap. And so we did! The plane tickets are booked for Hong Kong on the 18th. of October and our return flight is on the 22nd of November. This gives us exactly 4,5 weeks of tropical lifestyle which is what we enjoy the most. We have made a rough plan after Hong Kong which will be: Macau, Ho Chi Minh, Phu Quoc, Kuala Lumpur/Singapore and then back to Copenhagen. 

We could probably have squeezed more places in but since we are going to live the life as "digital nomads" (ie. working remotely on the go) we are a bit limited to places with good wifi. It will be our first time working and traveling at the same time but I honestly can't wait to try this lifestyle! I think it's a fantastic way to get the best of both worlds! Have you tried this lifestyle? 

We are still in the process of finding out what to see in these places and if we should actually go for Hoi An instead of Ho Chi Minh... But all these little details will probably be figured out during the next couple of weeks! If you have been to these places please let me know if you have any recommendations :) 


DANISH: Så, hvor går turen hen næste gang, Simone? Et spørgsmål jeg sjovt nok møder en del fra folk der kender mig! Som om det bare er det mest naturlige at der er en ny rejse på tapetet. Men ærligt, så har det også været sådan en god del af 2016 og hele 2017. Lige indtil nogle uger siden, hvor Mark og jeg satte fødderne på dansk jord igen efter en weekend ved hans far i Yorkshire. Efter England var der ingen planer 'whatsoever'... 

Jeg tror at det med at rejse meget er noget vi på en måde har taget lidt forgivet på det seneste. De mange eventyrer, lufthavne bliver hverdag.. Ja, nærmest en selvfølge, så jeg glædede mig faktisk lidt til bare at være hjemme i Danmark. Men så kom den kolde luft, de gule blade og mest irriterende af alt, den evige rastløshed. Jeg tror det på godt dansk hedder "Rejsefeber"? Der gik ihvertfald ikke længe for både Mark og jeg led af den infamøse rejsefeber, og jeg tror vi begge vidste hvad der derfor skulle gøres, da vi tirsdag aften begge sad og kiggede på flybilletter.

Så, den 18 oktober går turen mod Hong Kong (nok min favorit storby i hele verden), hvorefter vi sætter kursen mod Macau, Vietnam, Phu Quoc og som rosinen i pølseenden, Singapore. Det kan kun blive godt! Har nogle af jer været der før? - I så fald må I meget gerne komme med tips!

Som noget nyt skal vi begge arbejde fra Asien, som digitale nomader, der i ordets bogstaveligeste forstand går ud på at man kan arbejde hvorfra i verden det skal være så længe man har wifi. Jeg synes personligt det er et fedt koncept, og virkelig noget jeg tror vil blive meget mere udbredt i fremtiden. Vi er blot glade for, at begge vores arbejdsgivere allerede nu synes det er sådan en god idé. Jeg overvejer at skrive meget mere om den livsstil her på bloggen, så hvis det også er interessant for jer, må I endelig give lyd!  

Nu går turen ud for at skyde lidt billeder i København - en disciplin, der har været lidt forsømt på det seneste! Kan I have en skøn lørdag!