Aarhus through my iPhone - A short guide to the most Instagram friendly places

 The Latin Quarter in Aarhus / Latinerkvarteret i Aarhus

The Latin Quarter in Aarhus / Latinerkvarteret i Aarhus

Hi, Guys! 
It's been nearly a week since I got home from Aarhus , the second largest city Denmark. It was my first time in Aarhus and I honestly didn't expect much of it, however, it really ended up taking me by surprise! Aarhus is kinda similar to Copenhagen - but smaller and without all the 'less nice stuff'. It leaves you with a city of perfection with cute old building (there are some new ones as well), cool shops and cafes as some very beautiful people!

Man, I wish we had more time so we could have explored more. You see, I was actually there for work as I was hired to do a presentation for Exuviance (beauty products) so some of the weekend I had to work and prepare for the presentation. And thus, this guide will be a bit sparse but hopefully be something I can work on. Because there definitely will be the next time! 
 


Hej Allesammen! 
Så, er der næsten gået en uge siden jeg kom hjem fra Aarhus. Tro det eller ej, så var det faktisk min første tur til Aarhus nogensinde! Jeg kan slet ikke forstå, at jeg ikke har været her før nu! Aarhus er meget ligesome København - blot mindre... Det er som om, at alt det "kedelige" ved København er blevet skåret væk, så kun det fede er tilbage... Husene er fine, maden er god og det er som om at alle også er flottere?! 

Da jeg var der i forbindelse med arbejde (jeg var hyret af Exuviance til at lave en præsentation om influencer marketing og sociale medier uh uh!!), så var det desværre sparsomt med tid til at udforske alle skønne steder i og omkring Aarhus. Det er derfor en sparsom Instagram guide til smilets by, og der er sikkert en del århusianere, der vil mene at den ikke er korrekt. Men altså, jeg tænker at guiden er en 'work in progress'. For det er bestemt ikke sidste gang jeg lægger vejen forbi! 

 The latin quater - You can walk around here for hours drinking good coffee while you shop in cool shops and look at cool people/ Latinerkvateret - her kan du bruge timer på at vandre rundt med en god kaffe, shoppe i alle de cool boutiques alt i mens du kigger på smukke mennesker

The latin quater - You can walk around here for hours drinking good coffee while you shop in cool shops and look at cool people/ Latinerkvateret - her kan du bruge timer på at vandre rundt med en god kaffe, shoppe i alle de cool boutiques alt i mens du kigger på smukke mennesker

 Langhoff & Juul - For the picture perfect breakfast / Langhoff & Juul for den instagram-venlige morgenmad

Langhoff & Juul - For the picture perfect breakfast / Langhoff & Juul for den instagram-venlige morgenmad

 The cutest  houses are found on the street "Møllestien" / På den fineste vej "Møllestien" finder du de yndigeste huse

The cutest  houses are found on the street "Møllestien" / På den fineste vej "Møllestien" finder du de yndigeste huse

 Aros Modern Museum of Art - here you'll find the world famous "Boy" and the Rainbow Panorama / Her finder du den verdenskendte og yderst livlige Boy samt Your Rainbow Panorma

Aros Modern Museum of Art - here you'll find the world famous "Boy" and the Rainbow Panorama / Her finder du den verdenskendte og yderst livlige Boy samt Your Rainbow Panorma

 The Old Town - it's actually a museum but it so well made and will give you a good understanding on how Denmark was back in the days / Den gamle by - det er egentlig et museum (det vidste den dummer københavner her ikke), men det er nok det mest vellavede museum. Det er som at træde tilbage i tiden! 

The Old Town - it's actually a museum but it so well made and will give you a good understanding on how Denmark was back in the days / Den gamle by - det er egentlig et museum (det vidste den dummer københavner her ikke), men det er nok det mest vellavede museum. Det er som at træde tilbage i tiden! 

 If you are into modern architecture the new area, "Aarhus Ø" is definitely a place for you! /Hvis du er til moderne arkitektur, så er Aarhus Ø helt sikkert et sted for dig! 

If you are into modern architecture the new area, "Aarhus Ø" is definitely a place for you! /Hvis du er til moderne arkitektur, så er Aarhus Ø helt sikkert et sted for dig! 

 Aarhus Ø is also where you find the famous building "Isbjerget" (The Iceberg) / Aarhus Ø er også stedet, hvor du finder den famøse bugning Isbjerget! En bygninh jeg personligt ikke var mega fan af, men lad nu det ligge. Hvad tænker du?  ;)

Aarhus Ø is also where you find the famous building "Isbjerget" (The Iceberg) / Aarhus Ø er også stedet, hvor du finder den famøse bugning Isbjerget! En bygninh jeg personligt ikke var mega fan af, men lad nu det ligge. Hvad tænker du?  ;)