10 Questions People Always ask me About Traveling - Here're my Answers!

Rails shirt.jpg
Bologne, August 2017

Bologne, August 2017

Shirt: Rails (sponsored)
Shorts: Vila (Sponsored)
loafers: Pimkie
 

Hi guys! I figured it would be cool to come with some general answers to the questions you and other people always ask me about traveling. If you have other questions feel free to leave a comment! 

 1. What has been your best holiday this year? Bali is an obvious one. Mainly because this was the trip where we really got started on the whole traveling thing. But the place that surprised me the most has definitely been Madeira! 
 2. What has been your worst holiday this year? I haven't had any bad holidays but I have places I don't fancy going back to. Dubai was fine but too "new" for me, and too hard to walk around in as everything was massive and Munich was just plain boring. 
 3. Is there a place you never will visit? Never say never but there are places I'm less keen on going to. And that's simply down to safety reasons! Some of them; Some areas in Indonesia like Papua New Guinea, certain areas in India and Africa, As well as the middle east. 
 4. What's on top of your travel bucket list? New Zealand really fascinates and more and Asia in general! 
 5. How do you plan your holidays? Mark and I dream about visiting every country (more or less). So it's basically just about starting from an end haha! For shorter trips, we tend to check Google Flights(all time favorite flight search engine!) to see where we can get cheap flight tickets to. 
 6. How can you afford traveling as much as you do? I think it's about priority and being lucky. I live in a cheap apartment with my boyfriend and our combined salary is allow us to explore the world. However, as you might have noticed we tend to go off the beaten which saves us a lot of money. Last but not least we are sometimes lucky to get accommodation or experiences sponsored
 7. Do you have any tips for getting accommodation sponsored? Ask! You don't get anything if you don't ask. Furthermore, I recommend creating a strong media kit and a personalized message that states why they should work with you. Having a larger following is obviously a plus but if you are dedicated to traveling your number of followers is less important. As long as they are engaged.
 8. What's your best tip for flying on a budget? As I said, go off the beaten track! Both when it comes to destinations and when you fly out. I wrote a bit about here
 9. What're your best tips for taking good photos while on holiday? I always research the places before I go. That way I can plan where to go. Shoot during sunrise or sunset - that's where you have the best light (and you have the tourist spots more to yourself)
 10. What equipment do you use to take your holiday photos/video etc.? The list is long: we always shoot photos and most video with Canon 5d Mark III, Drone, GoPro, Sony RX100 III for other video  "stuff", Tripod and other bits and bobs that altogether help us achieving the photos and videos I put up here, on my IG and on Youtube

DANISH: 

Hej allesammen! 
Jeg tænkte det kunne være 'go stil' lige at svare på alle de spørgsmål her på bloggen, som jeg som regel får i forbindelse med alle mine rejser. Hvis I har nogle spørgsmål, så tøv altså ikke med at skrive dem i kommentarfeltet! 

 1. Hvad har været din bedste ferie i år? Bali er ret åbenlys da det ligesom var dér, jeg først fik blod på tanden for at rejse. Men jeg må sige at Madeira virkelig var et overraskende højdepunkt - jeg havde virkelig ikke troet at jeg ville elske det sted så meget! 
 2. Hvad har været din værste ferie i år? Jeg ikke der har været nogle deciderede slemme ferier. Men der har været steder, jeg har været mindre bejstret for. Såsom Dubai, der bare ikke havde nogen sjæl. Og Munchen, der bare var ret kedelig... Men de steder fangede mig måske også bare på en dårlig dag? 
 3. Er der nogle steder du aldrig vil besøge? Nu skal man aldrig sige aldrig, men der er steder jeg lige pt. ikke vil besøge. Visse steder i Asien såsom Papua New Guinea, Dele af Afrika og Indien, er alle steder jeg er lidt tilbageholdende med. 
 4. Hvilket sted/land er øverst på din rejseliste? New Zealand er virkelig et sted jeg gerne vil besøge. Og så flere steder i Asien såsom Syd Korea, Taiwan, Singapore og Vietnam. 
 5. Hvordan planlægger du dine rejser? Mark og jeg drømmer om at besøge langt de fleste lande. Og så er det jo bare med at tage det fra en ende af haha! Til kortere ture bruger vi som regel Google Flights (ultimativt yndlings søgemaskine til at finde billige flybilletter), og så ser vi ellers hvor vi kan komme billight hen i verden.
 6. Hvordan har du råd til at rejse så meget? Det handler helt sikkert om prioritering! Mark og jeg siger fx. nej til nogle basale "luksusting" i vores lejlighed (såsom nyt køkken, opvaskemaskine etc.) for at have råd til rejserne. Dertil prøver vi på at vælge mindre turistede steder og en sjælden gang i mellem får vi ophold og udflugter sponsoreret, hvilket helt sikkert også hjælper lidt på det
 7. Har du nogle råd til at få rejser sponsoreret? Spørg! Hvis ikke du spørger får du intet svar. Lav et medie kit, der sælger dine sociale medier og fortæller hvorfor du lige netop skal have noget gratis eller til en bedre pris (du får sjældent kontant betaling indenfor rejsebranchen). Husk dog på, at med gratis ophold kommer for det mest et krav om en masse omtale. Så, det bliver let en lidt anden "ferie", hvor du pludselig skal arbejde og konstant tænke over, hvordan du kan formidle lokationen! 
 8. Hvad er dit bedste tip for at rejse på budget? Som sagt så kan det virkelig betale sig at gå besøge de steder, hvor færre turister kommer. Fx. synes jeg at Budapest er SUPER romantisk, østeuropas Paris som det kaldes. Alligevel vælger 9 ud af 10 at tage til Paris og betale 50% mere for alt fra fly til hotel og mad. Du kan læse mere om mine tips til at rejse på budget her.
 9. Hvad er dit bedste tip for at tage gode billeder på ferien? Gør din research før du tager afsted. Søg på Pinterest, Instagram, Townske, Google - på den måde ved du på forhånd hvordan byen ser ud, og hvor du skal tage hen for at få de bedste billeder. Tag billeder ved solopgang og solnedgang - lyset er bedst her og du vil undgå de fleste turister
 10. Hvilket udstyr bruger du til at skyde billeder og filme video med? Billeder og en god del video bliver skudt med Canon 5d Mark III. Dertil pakker vi altid vores Drone, GoPro, Sony RX100 III for alt det andet video "stuff", Tripod og mindre dimsedutter(som vi næsten aldrig bruger).