How I Spend Sunday and a Summer look

Bali Outfit
Ruffle Summer dress

I can't believe it's already sunday! Yesterday I spend most of my day on the sofa dreading this sunday. You see, I do not have the housewife gene and neither does my beloved boyfriend. So, at the moment our bedroom is basically on big pile of dirty laundry from before we went to Bali and after. It is literally painful to look at but fortunately, up until now, I have been too jet lagged to give a flying f***. But today is the day... We will get our shit together and get this apartment to shine like it hasn't shined before. Or at least just make it look better than it does now. 

However, I can't help looking back at my days at Le Pirate Beach Club where life was so much easier. The huts were so small so we had to have a luggage outside ig. we couldn't really make the place look messy. Life was just a bit more simple there, hah! I basically lived in that dress and a bikini all day. Back in Copenhagen I suddenly have the neat to wear layers and all - Needless to say, I miss the simple Bali life a little.

 

Dress: Garcia Jeans
Hat: H&M
Sandals: Coach


DANISH: 
Jeg kan ikke komme mig over, at det allerede er søndag! Det er som om at weekenden går ekstra hurtigt når man laver mindre end når man har en masse planer. I hverdagen synes jeg ellers det er lige omvendt. Er jeg den eneste der har det sådan? - Idag skal det dog være anderledes. Hverken Mark eller jeg er de største ordensmennesker, så vi vaskede ikke tøj før vi tog til Bali, og vi har så heller ikke vasket tøj en lille uge efter vi er kommet hjem. Needless to say, så er den bunke af vasketøj blevet på størrelse med himmebjerget, hvilket indtil nu har været fint. Når man er så pokkers jetlagged, lægger men nemlig ikke mærke til en skid. Nu er det bedste sådan, at der kommer folk på besøg i løbet ad næste uge, og det er sikkert at de har det på samme måde... Såehm, der er afsæt små 4 timer nede i vaskekælderen i dag. Great! 

Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor meget lettere det var på Bali, eller Le Pirate Beach Club, hvor vi boede i så små hytter, at vores kufferter ikke kunne være der. Ingen kufferter intet rod. Virkelig simple living, og det var egentligt lidt rart! Jeg tror jeg havde samme kjole på i dage sammen med min bikini. Mere behøvede man ikke. Nu er det tilbage til hverdagen med lag-på-lag, mascara og bh'er. Men det har vel også sin charme...