Fashion Tip - Buy this Cherry Straw bag for No Money!

Ebay straw bag cherries
Cherries straw bag
This post contains affiliate links / Dette indlæg indeholder reklamelinks

This post contains affiliate links / Dette indlæg indeholder reklamelinks

Hi guys! 
I hope you have had a wonderful sunday! I have been out and about with Mark shooting some photos. However, I have completely given up on Copenhagen with its wind, cold and rain! 
Anywho, I posted this clutch on my Instagram Stories yesterday and I got a lot of comments asking me where it's from. I found it on eBay for literally no money and the quality is fine except for the chain that looks a bit cheap. So I prefer to wear it as a clutch. 

You can find it HERE (affiliate link) with both cherries and bananas for 7 dollars! 


DANISH

Heey alle sammen! 
Jeg håber I har haft en skøn weekend! Jeg har været ude med Mark og skyde lidt billeder, men ærligt, så har jeg allerede givet lidt op på København nu vejret er blevet både køligere og vådere. Men så er det godt, at jeg kan smutte hjem i varmen og skyde billeder af mere sommerlige objekter ;) Jeg fik nemlig en hel masse forespørgelser i går på denne clutch, som jeg postede på min Instagram Story. Det er såmend bare fra eBay, og koster noget nær ingenting. Kvalitetsmæssigt er den helt fin. Kæderne er dog lidt 'cheap' at se på, så jeg foretrækker at bruge den som clutch. 

Du kan finde den HER (reklamelink) både med kirsebær og bananer!