Hvad Sker der når du Beder Din Kæreste om at Købe dit Tøj?

  Skjorte 299kr. køb her  & Off shoulder  strikket trøje 349kr Køb her   (reklame link) 

Sponsoreret af VILA (ikke betalt indlæg - tøj modtaget i gave) 

Der er måske nogle af jer der kom herind på grund af den lille video jeg lagde op på Facebook. En video, der faktisk skulle vare længere, men som jeg selvfølgelig glemte halvdelen af videomaterialet til hjemme i Danmark. Det blev så til en lille teaser, for jeg gav nemlig Mark lidt taletid, og muligheden for, at købe lige præcis det tøj han synes jeg skulle gå i fra VILA. Som I kan se i videoen, så er jeg faktisk ret nervøs, for han starter ud med at vælge tøj i lige præcis den ene farve i verden, jeg bare ikke kan lide!! 

Men som I kan se på billederne ovenfor, så ender det nu ganske godt. For han vælger faktisk noget super pænt tøj... Endda helt uden at jeg blander mig (super meget). Det han vælger opsummerer også VILA ret godt for mig, nemlig at det er pænt hverdagstøj! Jeg er især vild med off shoulder strikken, for jeg har faktisk ønsket mig sådan en lige siden jeg sidste vinter, så en Instagram pige, der bar sådan strik med en skjorte, heels og en chunky halskæde. Super classy! De sorte bukser med guldprint synes jeg bare er mega fede - måske de skal bruges til en cocktail tur med veninderne når jeg er tilbage i København.

Anywho, havde jeg selv haft en finger med i spildet, har jeg nok også kigget nærmere på disse lækre sager - klik på hvert item for at komme direkte til produktet (indeholder reklame links): 


ENGLISH: 

Maybe some of you came by after watching the little video I posted on Facebook. A video that actually should have lasted longer, but because I forgot half of the video material home in Denmark it had to be turned into a little teaser! You see, I gave Mark a little challenge in the sense that he could buy exactly the clothes he thinks I should wear from VILA. I mean that must be a mans dream to be able to dress his girlfriend, right? ;)  As you can see in the video, I'm actually quite nervous because he starts choosing clothes in just the one color in the world I really dislike!!

But as you can see on the pictures above, he actually chose something I really like. Even without me interfering a lot). What he chose also sums up VILA quite well for me, that it's nice everyday clothes! I'm especially fond of the off shoulder knit, and I've actually wanted a knit like that since last winter, where I saw an Instagram girl wearing such a shirt with a shirt, heels and a chunky necklace. Super classy! The black pants with gold print, I think, are just very cool - maybe they will be used for a cocktail trip with my girls when I'm back in Copenhagen.

Anyhwo, had i been able to choose myself I probably hadn't chosen much differently. However, The items listed above would definetly also have cought my attention!