Hong Kong by Night - Når det uperfekte bliver perfekt!

Hong Kong by Night

Det er sjældent, jeg fatter mig i korthed. Men nogle gange siger billeder bare mere end ord, og det er lidt tilfældet med disse billeder. Så, jeg vil prøve at gøre det kort! Efter 5 fantastiske dage i Hong Kong, hvor min forelskelse i byen blev genoptaget på ny, så er vi allerede drevet videre til Vietnam. Alting har jo en ende, som man siger... Men der er dog kommet hundredevis af billeder ud af de 5 dage, hvor vi vitterligt var ude 10-12 timer om dagen for at fotografere. 

Blandt andet de her natbilleder, som jeg tog en sen aften omkring Temple Street Market, hvor kroppen stadigvæk var godt ramt af Jetlag. Jeg synes de opsummerer HK ret godt i forhold de tusindvis af indtryk der er på hvert gadehjørne. Hvad synes I om dem? Og er der stemning for en lille guide til at skyde billeder om aftenen? 


ENGLISH: Hong Kong by Night - When imperfection becomes perfect
It is rare that I don't write a lot in my blog posts. But sometimes, images say more than words. And that is the case with these pictures. So, I'll try to make it short! After 5 fantastic days in Hong Kong, where my crush in the city was once again revived, we have already moved on to Vietnam. Everything has an end, as they say ... But being out and about for 10-12 hours a day we did manage to take hundreds of pictures on these 5 days we were there. 

Among of the things I shot was these night shots I took a late night around Temple Street Market. My body was still hit by jetlag so to kill time I went around shooting photos of the lights around one of the busiest areas in HK. Do you like them? And would you like me to make a guide about night photography? 

Hong Kong by night
Temple Street Market Kowloon
Temple street market neon signs
Hong Kong lights
Hong Kong photo art taxi
Hong Kong photo art night
Hong Kong Kowloon food photo
hong kong neon