Bog Anbefaling til Ferien - Skyggezone

Selvom jeg ellers altid har sørget for, at downloade tonsvis af Netflix underholdning, og som regel har 117 ting, at tage mig til i både flyver og til hverdag, så elsker jeg altså en god bog når øjnene skal lidt væk fra computerskærmen. Jeg får bare aldrig købt bøger andet end når jeg står i lufthavnen, og det var derfor sådan lidt tilfældigt, at valget lige faldt på Skyggezone. Men det er jeg altså ret glad for, at jeg gjorde nu. For det er bare den perfekte feriekrimi! 

Read More
Video: Sådan Får du en Solbrændt Kulør | Lightroom Tutorial

eg elsker solen, og jeg synes en solbrændt kulør er super flot! Og i lang kiggede jeg misundeligt på alle de instagramgudinder, der altid ser så pokkers solbrændt ud på billeder! Hvordan?! - tænkte jeg! For på videoer og i virkeligheden ser de jo ofte ikke så solbrændte ud? 

Jeg har sidenhen fundet ud af, at hemmeligheden (ofte) ligger i lidt Lightroom magi. Det er ovenikøbet ret let, så det vil jeg hjælpe med, at vise i dag! Som jeg også siger i videoen, så er der mange flere ting man kan gøre, men grundlæggende, så er det altså sådan her, at du kan redigere dig til en lidt mørkere kulør i Lightroom ;) 

Read More
Digital Nomade med Airbnb - Så Billigt kan det gøres

Det der med at bo på hotel er lækkert, og vi benyttede os også af det med jævne mellemrum i de 5 uger vi var afsted. Men, det var ikke et hjem og det er svært at få det til at føles som en normal hverdag på et fancy hotel værelse. Og det er altså noget man kommer til at savne når man er afsted i lang tid. Så, det meste af tiden, boede vi i forskellige hjem, som vi havde booket gemmen Airbnb. Airbnb er fantastisk for deltids nomader, som Mark og jeg, der er afsted i længere tid, men som ikke bor et sted fast. Vi fik nemlig følelsen af, at have et "hjem" mens vi var på farten. Men langt henad vejen, var det også væsentligt billigere. Fx. Var vores villa i Vietnam med morgenmad, rengøring og leje af scooter, billigere end vores boligudgifter hjemme i København. Det sætter altså tingene lidt i perspektiv! 

Read More
De 5 Bedste Instagram Spots i Amsterdam

I dag har jeg valgt at give ordet til Camilla, som er en dansk rejseblogger og instagrammer, baseret i Amsterdam! Jeg elsker jo, at rejse og dele mine favoritsteder med jer, men nogle gange er det godt at give ordet videre til nogen, der virkelig ved, hvad de taler om! Og Amsterdam skulle være ret populært især her om vinteren, så som en lille publc service, synes jeg I skulle have en ordentlig Instagram guide til smukke Amsterdam! Jeg overlader nu ordet til Camilla... 

Read More
Sådan Ser en Hotel Villa til 1000$ i Døgnet Ud! VILD Luksus!

I Vietnam checkede vi ind på The Banyan Tree Lang Co. - Et luksus resort i det centrale Vietnam, som havde inviteret os forbi til en weekend i afslapningens tegn. At vi derimod endte med at gå amok i billeder og videoer, er så hvad det er. Men et af højdepunkterne for mig var, at komme ind bag murene til der, hvor de virkelig rige vælger at holde deres ferie. 

Read More
7 Scenarier Alle Der Har Rejst i Vietnam Kan Relatere Til

I ægte Jetlag stil, har jeg været oppe den sidste time... Klokken er nu 05 om morgenen FYI. Udover at tjekke hver en profil på Instagram, så har jeg også fået arbejdet på lidt blog indlæg. Blandt andet færdiggjort det her indlæg, som jeg begyndte på efter små 3 uger i Vietnam! Vietnam var nok det billigeste og mest "chilled" sted af alle de steder, vi besøgte! Livsstilen, priserne og den generelle hverdag gjorde, at jeg vidst fik nogle holdninger og synspunkter, der ikke ville gå ret mange andre steder end i verden.

Read More
Mine Erfaringer som Digital Nomade i Asien

Så er jeg tilbage fra mit første eventyr som digital nomade i Asien. Faktisk landede jeg klokken 06 i morges, hvor jeg blev mødt af den danske vinterkulde efter 27 timers hjemrejse. Lige i fjæset. Det var mildest talt en kold modtagelse... Jeg havde egentlig planlagt, at skrive en masse blog indlæg mens jeg var afsted - det er jo det man har tid til når man er på ferie, ikke? Well, det digitale nomade liv, er bestemt ikke noget, der skal forveklses med ferie, hvilket bare er én ud af mange erfaringer, jeg gjorde mig på turen! For, selvom det var mit livs tur, og noget som virkelig har givet mig så vanvittigt mange fede opelvelser, så er det digitale nomade liv både hårdt, og til tider stressende. Nogle af jer har spurgt ind til erfaringer, så det vil jeg prøve at opsummere her! 

Read More
7 Uundværlige Tips til at Spare Penge i Hong Kong

Hong Kong er fantastisk, men også svinedyr at leve i. Så inden du har set dig om, bruger du snildt 1000kr. om dagen på, at på i et lille snoldet rum, spise fancy frokost i SoHo og drikke dyre cocktails med udsigt udover byens skyline. For det er nemlig en metropol med rigdom i en sådan grad, at en lille dansker som jeg, let kan føle sig fattig. Så for, at hele opsparingen ikke ryger, er det med at finde nogle smutveje til en billigere måde, at opleve byen på - vel og mærke uden at gå på kompromis med de gode opelvelser! SÅ, here you go, venner! 7 uundværlige tips til, at spare penge i Hong Kong: 

Read More
Hvad Sker der når du Beder Din Kæreste om at Købe dit Tøj?

Der er måske nogle af jer der kom herind på grund af den lille video jeg lagde op på Facebook. En video, der faktisk skulle vare længere, men som jeg selvfølgelig glemte halvdelen af videomaterialet til hjemme i Danmark. Det blev så til en lille teaser, for jeg gav nemlig Mark lidt taletid, og muligheden for, at købe lige præcis det tøj han synes jeg skulle gå i fra VILA. Som I kan se i videoen, så er jeg faktisk ret nervøs, for han starter ud med at vælge tøj i lige præcis den ene farve i verden, jeg bare ikke kan lide!! 
 

Read More
Hong Kong by Night - Når det uperfekte bliver perfekt!

Det er sjældent, jeg fatter mig i korthed. Men nogle gange siger billeder bare mere end ord, og det er lidt tilfældet med disse billeder. Så, jeg vil prøve at gøre det kort! Efter 5 fantastiske dage i Hong Kong, hvor min forelskelse i byen blev genoptaget på ny, så er vi allerede drevet videre til Vietnam. Alting har jo en ende, som man siger... Men der er dog kommet hundredevis af billeder ud af de 5 dage, hvor vi vitterligt var ude 10-12 timer om dagen for at fotografere. 
 

Read More
En Ny Start Begynder Som Digital Nomade på Deltid - Kunne Du Forstille Dig Det Liv?

Om lidt under 6 timer sidder jeg i flyveren på vej mod nye eventyr i Asien. Det bliver på en måde begyndelsen på det liv, jeg i lang tid har været enormt fascineret af. Nemlig livet som digital nomade. Har du hørt om det, at være digital nomade før? Hvis ikke, så er det ret normalt, for det er sådan et 'fancy' millenial begreb, der indenfor får år er blevet ret moderne. 

Read More
Den Ultimative Guide: Sådan Finder og Bruger du #Hashtags på Instagram

Jeg ved ikke med jer, men indtil for nyligt havde jeg et lidt skævt forhold til hashtags. Det var lidt for desperat, ikke? Måske fordi jeg også hørte til den del af instagrammere, der for 3 års tid siden fumlede rundt med hashtags som #Like4Like og #Follow4Follow for ja, at få flere følgere og likes. Nu synes jeg hashtags er det bedste, og jeg tror det har noget at gøre med, at jeg har sat mig ind i, hvordan de skal bruges! I det her indlæg, vil jeg give lidt af den viden videre, som jeg har brugt lang tid på at finde frem til. You can thank me later :) 

Read More
4 Things I Look Forward to the Rest of October

Jeg har virkelig glædet mig til at næste sæson af Netflix, Stranger Things, skulle starte igen. Det tog mig et par afsnit at blive hooked på serien, men da det skete, så binge watchede jeg altså til den helt store guldmedalje! Det bliver nok noget nær det samme, jeg kommr til at gøre denne gang, da serien starter op lige som jeg er kommet hjem fra Asien. Med jetlag og vinterdepression over, at være tilbage i kulden, bliver det rart bare at kunne putte sig med en god serie. Stranger Things 2 har premiere d. 27 oktober. 

Read More
Diarysimone moellerComment
The 5 Best Instagram Places in Madeira - Must Read!

This post has been in my drafts ever since I got back from Madeira and I honestly can't tell you why it hasn't been posted before?! Only a few month's delay. But who's counting? Anywho, Madeira is still one of my travel highlights this year! Especially because of the many photogenic places there is on the island. 

Read More
Gasoline Grill - The Best Burger in Copenhagen?

If you haven't been to Gasoline Grill before it's a burger bar located in the inner city in an old gas station. I would categorize it as a takeaway place as there are no seats indoor and only a handful of seats outside on the old parking lot of the gas station. In other words, it's not really a place you got to for the cozy atmosphere or the first romantic date. 
 

Read More
Colder days

It's funny how the weather has an impact on my color palette - in every aspect! From wardrobe to Instagram feed haha! So I think you need to get used to more of these types of colors before the summer dresses and bikinis again will take over in a few weeks. On Saturday I was biking around Copenhagen in the search for a cool place to shoot this sweet wintery dress.

Read More
Fashionsimone moellerComment
Where to next, Simone?

So where to next, Simone? - A question I get quite a lot which is starting to become pretty funny as people that know me just assume that I soon will be off to new adventures. The funny thing is though, that when Mark and I landed in Copenhagen after our weekend trip to Yorkshire (his dad, step mum and brother lives there) we had no plans whatsoever. For the first time in 2017 we had no travel plans. When you travel as much as we do you start taking for granted the life you are living with constant adventures, flights etc. but the minute you are home for too long you get restless and probably super annoying to be around as all you can do is talk about "where to next". I think the proper term in english, is having the "Travel bug".

Read More
Aarhus through my iPhone - A short guide to the most Instagram friendly places

t's been nearly a week since I got home from Aarhus , the second largest city Denmark. It was my first time in Aarhus and I honestly didn't expect much of it, however, it really ended up taking me by surprise! Aarhus is kinda similar to Copenhagen - but smaller and without all the 'less nice stuff'. It leaves you with a city of perfection with cute old building (there are some new ones as well), cool shops and cafes as some very beautiful people!

Read More