Kære 20-årige jeg! - Hvad jeg ville ønske, at jeg havde vidst om studie og rejselyst!

Som I kan se ovenover, så er jeg blevet spurgt af Niels Brock Studieophold i Californien om jeg vil dele ud af mine tanker omkring deres 3-måneders erhvervsfaglige uddannelsesophold i San Diego. Og det vil jeg rigtig gerne! Mest fordi jeg selv ville ønske, at jeg havde gjort sådan noget for mig selv dengang jeg studerede. Så, selvom jeg er for gammel til et sådan ophold, håber jeg at dem af jer, der er mellem 19 og 25, kan se det her indlæg som et godt råd fra en bagklog “storesøster” ;)

Read More
"Det er jeg sgu blevet for gammel til!" + Weekendens look

I dag er jeg stadigvæk træt! Men i det mindste kan jeg se frem til 6 dage i London og York fra i morgen. Det bliver en egentlig FERIE, hvor computeren ikke blive åbnet for andet end at blogge. Det tror jeg ikke, at jeg har prøvet siden jeg droppede fuldtidsjobbet til fordel for nomadelivet (på deltid;)). Har I iøvrigt tips til London, så sig endelig til! Det er alt for mange år siden, at jeg har været der. 

Read More
Netflix serie guide: De bedste serier på Netflix lige nu(2018)!

Netflix er en finurlig størrelse! Jeg elsker Netflix, men når jeg i panik leder efter den "Perfekte" serie, så er der bare aldrig noget. Jeg tænker du har det lidt på samme måde siden du er havnet her på siden?? Om ikke andet, så håber jeg at denne guide kan hjælpe dig! Jeg har ihvertfald forsøgt, at gøre den så overskuelig som muligt - bla. ved at inddele serierne kategorier efter humør. Lige pt. er jeg selv igang med Peaky Blinders, men ellers har jeg lige færdiggjort

Read More
4 REJSER PÅ EN MÅNED!?! - Marts bliver CRAZY på rejsefronten!

Selvom jeg synes det er skønt, at være hjemme og se venner, familie og ikke mindst genudforske skønne København, så er verden stadigvæk ikke udforsket nok til, at jeg kan blive alt for længe ad gangen. Det har det seneste års rejseri bare lært mig. Den næste rejse er dog også lige rundt om hjørnet (faktisk allerede i morgen), og derefter venter 3 andre. Det hele har nemlig klynget sig sammen i Marts, og faktisk også en god del af april, bliver crazy på rejsefronten.

Read More
Her Får du en Billig Brunch og Måske Københavns Flotteste Instagram billede

NoHo har en speciel plads i mit hjerte. Det var i startup communitiet ovenpå, at jeg havde mit første "rigtige" marketing job, og det var på NoHo at jeg første gang kyssede Mark. Virkelig fuld og frisky, mens "Something Special" bragede ud gennem højtalerne, fik jeg taget mod til mig (læs: jeg overfaldt ham med noget der mindede om en lap dance) og kysset ham. Det var tider. 

Read More
Den Grimme Side af Marrakech - Rygterne Taler Sandt!

I dette indlæg, vil jeg nemlig snakke om den grimme side af Marrakech, for en del rygter forud for min rejse, talte desværre sandt! Marrakech er en fed by. Den er spændende og fyldt med smukke oaser gemt væk i riader, på tagtoppe og resorts. Væk fra al den fattigdom, der også er at finde i Marrakech. Og det er den del, som nok gør at Marrakech virkelig er kontrasternes by. Både når det kommer til smukt og grimt, og godt og skidt. Og det er altså det skidte, der får lov at fylde i dag.
 

Read More
Rejseguide til Prag - Alt du Skal vide til den bedste tur til Prag


Det er nu lidt over to uger siden, at jeg kom hjem fra Prag. Og rejselysten er allerede så småt ved, at komme op i mig igen nu jeg sidder og gennemlever alle minderne, ved at skrive denne Prag guide. Jeg har kun været i Prag én gang før. Det var min første studietur. Jeg var 15, og hormonerne kørte rundt i kroppen på mig! Så, I kan nok tænke jer til, at turen handlede om noget lidt andet end, at lege finkulturel. Jeg kan huske, at jeg syntes Prag var en smuk by, men jeg følte mig generelt lidt utryg. Der var stadig meget fattigdom og levn fra kommunismen, og det var nok det, der gjorde, at jeg havde skruet forventninger lidt ned, da jeg takkede ja til turen. Men Hold nu fast! Der er virkelig sket meget med Prag! Ikke nok med, at Prag nu er én af de tryggeste storbyer i Europa, så er det en moderne storby med den ene lækre resturant og bar efter den anden. Bedst af alt, så er Prag kun en times tid med flyveren fra København og priserne for at leve, er latterligt lave. Så, jeg har virkelig glædet mig til, at skrive denne guide.

Read More
13 Ting at Lave på en Søndag, Der vil få din Mandag til at føles lidt bedre!

Det søndag. Det gråt udenfor, og det føles bare som om, der ingenting er at lave! Jeg bliver altid en smule rastløs om søndagen fordi jeg på den ene side gerne vil have gjort en masse inden  mandag, men på den anden side også gerne vil slappe max af! Jeg må dog indrømme, at med snart 30 års erfaring indenfor søndagsgøremål, så er det bedst at bruge ihvertfald en del af søndagen på, at komme til bunds i noget af alt det huslige eller de ting, der som regel giver dårlig samvittighed. Så behøver man nemlig ikke tænke over det i løbet ad ugen. Her er 13 ting, jeg næsten vil garantere kan give lidt mere ro og glæde i løbet ad ugen! 

Read More
7 Apps Alle Digitale Nomader bør Have på Deres Telefon

Dette indlæg indeholder reklame for Lunar Way. Det kommer nok ikke som noget chok når jeg siger, at min telefon er FYLDT med rejse apps, der på forskellige hjælper når vi er på farten som digitale nomader. Her i indlægget har jeg valgt at fokusere på de 7 praktiske apps, som jeg mener alle digitale nomader bør have på deres telefon. Er du ikke digital nomade? Hey! Don't panic! - Der er altså masser af inspiration til apps, der generelt vil hjælpe dig når du rejser og som karrieremenneske.

Read More
Den Beskidte side af Vietnam - Hvad Du Aldrig Ser På Billeder

Forleden postede jeg ovenstående billede på min Instagram profil i en lidt mere redigeret udgave. Måske det ikke lige er til at se, men på dette billede er der væsentligt mere skrald end det billede, jeg postede på Instgram. Til billedet skrev jeg en længere tekst om, at der er et problem med skrald i Vietnam (hvor billedet er taget) og i sydøst Asien generelt. Jeg skrev hvor ked af det, jeg blev over at stå magtesløs på en øde ø i midten af det sydkinesiske øhav, med flere 100 kg. skrald, der var skyllet op på strandenbreden.

Read More
7 Netflix Serier Du Skal Glæde Dig Til i 2018

New year, new Netflix shows! 
Hvis du ikke har holdt øje med de nyheder, der kommer på Netflx i år, så læs lige med her, hvor jeg kommer med mine 7 bud på Netflix serier, du skal glæde dig til i 2018! Nogle er simpelthen bare nye sæsoner, og andre er helt nye serier! Selv glæder jeg mig helt vildt til de nye afsnit af Mindhunter, og så kommer der en vemodig men interessant afslutning på House of Cards! I forhold til nye serier, så tror jeg at årets helt store serie bliver Altered Carbon! Nøøøj, den tiltaler altså mit lille tech-sci-fi-hjerte! Faktisk i en sådan grad, at jeg lige måtte tilføje en trailer her til indlægget, så I forhåbentligt kan bliver lige så begejstret. Der kommer en ultimativ Netflix guide ud senere på måneden, så 'stay tuned'.

Read More