Test - øjenskygge paletter til enhver lejlighed

nilens jord makeup palette makeup palette smashbox makeup palette ysl makeup paletteJuletiden byder ofte på makeup nyheder - der skal jo ofte være lidt mere knald på farverne i vintermånederne, og det giver anledning til mere eller mindre heldige makeup udvidelser. Personligt ændrer jeg ikke vildt meget i mine makeup rutiner fra sæson til sæson - jeg kan godt lide matte jordfarver, idet jeg synes det passer godt til mit lyse hår. Eller, egentlig synes jeg det passer godt til alle, men denne personlige holdning vil nok have en lille indvirkning på min overordnede holdning til ovenstående øjenskygge paletter. Det er nemlig væltet ind med disse paletter, og de er selvfølgelig blevet testet lystigt. Der er faktisk også kommet en ny favorit - kan I mon gætte hvilken?

Yves Rocher Jeg elsker Yves Rocher. Jeg elsker kvaliteten og jeg elsker prisen. Men jeg må tilstå at denne palette ikke gjorde noget godt for mig. Alle øjenskyggerne havde "glimmer effekt", og det er fint til fest og sikkert også meget sødt i julesæsonen, men til hverdag og på alle andre tider af året synes jeg at det bliver for meget med glimmer uden nogen form for mat øjenskygge. Jeg er klar over, at man så selv kan supplere, men idéen med paletter er som jeg ser det, at alt skal være samlet på ét sted. Er man til gengæld fan af 'shimmer' øjenskygger, så er de højpigmenterede, hvilket gør at de dækker godt. Nu jeg har den, vil jeg for eksempel godt bruge den nude farvede øjenskygge sammen med en mat taupe øjenskygge (eventuelt denne). Øjenskygge paletten koster 159kr inkl. fri fragt.

Køb Yves Rocher Paletten HER

Yves Saint Laurent Couture Variation Palette YSL har skabt en lækker højpigmenteret øjenskygge palette, som oser a luksus i makeup pungen. Farveskalaen er fra hvis med et sølvagtigt skær til kulsort med enkelte farver ind i mellem. Selvom jeg ikke vild med alle farverne, så bruger jeg en del men det kræver en vis snilde i at blende farver for at opnå det bedste resultet. For eksempel vil jeg nødigt hoppe ud i en klar lilla uden at have en anden mere neutral farve at blande med. Jeg tror derfor det kræver lidt en makeup fan for at de 520kr. som paletten koster, er givet godt ud.

Yves Saint Laurent Paletten kan købes i Magasin

Nilens Jord  Nilens jord har 'so far' udgivet to makeup paletter. Den første fik mange rosende ord med på vejen (læs bare HER), men jeg er desværre ikke helt så vild med denne. Den er god, den er enormt pigmenteret og lækker, men jeg synes der er for mange lyse nuancer i blandt. Derudover er der også en del 'shimmer' farver i, og det har I nok bemærket ikke er min største favorit indenfor øjenskygger. Jeg er dog godt klar over, at der skal være noget variation, så kære Nilens Jord. Jeg er stadig den største fan af jeres øjenskygger generelt.

Køb Nilens Jord Paletten i Matas og Magasin

Smashbox Favoritten er til min egen store overraskelse denne Double Exposure palette fra Smashbox, som har et godt miks af interessante og klassiske farver. Desuden spænder spektret over både kolde og varme nuancer, som samlet set gør den til en god "allround"-palette. Alle farverne er mega pigmenterede, og de skulle eftersigende kunne blive endnu mere intense ved at gøre den medfølgende pensel våd før påføring - det synes jeg dog ikke har været nødvendigt, men det er vel en smagssag. Siden jeg fik paletten, har jeg især brugt den varme side af paletten til at skabe et lækkert "Smokey eye"-look med den bordeaux farvede øjenskygge som en diskret lille detalje under øjet. Det fremhæver ihvertfald blå øjne på bedste vis.

Køb Smashbox makeup paletten HER