Status over et turbulent år og lidt om manglende julestemning

//Watch: Daniel Wellington / Ring: Carré / Nail polish: Essie // Jeg kan simpelthen ikke fatte at det er juleaften i morgen! Normalt når jeg til et punkt i december, hvor jeg bare får en snert af julestemning, men det er ikke sket i år. Faktisk så glæder jeg mig lidt til, at vi kommer ud på den anden side, af den her stressede måned. Lidt sørgerligt egentlig. Jeg håber dog alligevel, at julestemningen kommer til mig i aften, hvor jeg skal hjem til min moster og onkel og fejre pre-juleaften. De tager nemlig til Abu Dhabi i morgen, og er væk indtil det nye år. Det bliver derfor også en intim juleaften i morgen, med min far, søster, farmor og faster, men det gør mig egentlig ikke noget! Det seneste års tid har jo været lidt turbulent på privatfronten, så at kunne nyde en aften med de nærmeste, er lige hvad jeg har brug for.

Da jeg mistede min mor sidste år, forandrede julen sig allerede dér til en aften, hvor der altid vil mangle en vigtig person. Sådan vil det også være i år, men det er som om at man med tiden i højere grad lærer at leve med det. Derudover gik min kæreste og jeg gennem 7 år fra hinanden i sommers, hvilket selvsagt også er en kæmpe omvæltning. Og så færdiggjorde jeg jo mit kandidatstudie for derefter at få ét job Woomio, skifte over til et andet job, for så at gå tilbage til Woomio - denne gang med mega meget ansvar. For et år siden, havde jeg ikke engang kunnet drømme om, at være hvor jeg er i dag. For selvom ovenstående har været hårdt, så har jeg det faktisk godt.

På blogfronten er der også sket en masse. Året startede ud med et rigtig godt samarbejde med Martina, hvor vi arbejdede målrettet på at skabe kvalitetsindlæg på bloggen. Det gav et kæmpe boost, som gjorde at jeg turde gå ud af Bloggers Delight for, at være tovholder på dette nye linkfællesskab, som I nok har bemærket i toppen. Der skal nok komme en mere detaljeret forklaring ud om dette, men det korte og det lange er, at jeg vitterligt er blevet meget gladere for at blogge efter, at jeg kom på egne ben. Måske jeg ikke blogger så meget mere qua mit arbejde, men den grundlæggende glæde er der, og det er det vigtigeste. Det blev også et år med flere blog rejser end nogensinde. Blandt andet til Riva Del Garda, Berlin for at se på den nye Hunkemøller kollektion og til Marbella for at deltage i den mest crazy fest nogensinde (take me back!)

Selvom denne status over året nok først skulle være kommet efter jul, så vil jeg alligevel runde af med og sige, at jeg er glad. Jeg er glad for mit arbejde, jeg er glad for den ro jeg har i kroppen som et ekstra år på bagen har medført og jeg er glad for mit dejlige netværk af veninder og familie, som jeg altid kan ringe til. 2015 har været et vildt år, et hårdt år og et godt år på så mange områder. Jeg tør ikke engang spå om, hvad 2016 kommer til at byde på, men forhåbentligt bliver det et år med:

- Rejser - at rejse er at leve! - En masse læring indenfor Marketing og Startup - Flere gode kvalitetskøb - Flere besøg hos min familie (de savner mig vidst!) - Flere restaurantbesøg - fordi jeg elsker god mad og endelig har råd!

Det er vel egentlig rimelig simple ønsker, men mon ikke det så også er muligt at efterleve dem? (: