Søskendekærlighed

pandora4Indlægget her er dedikeret til min søster, og lavet i samarbejde med Pandora<3 Min søster og jeg har et stærkt bånd. Vi kan være lynende uvenner, og nærmest have lyst til at ryge i totterne på hinanden. Én gang da vi var yngre skete det vidst også at min søster med knyttet næve lavede et køleslag oven i hovedet på mig, fordi jeg spurgte om hun havde pms... Jeg griner mens jeg skriver dette, for hold da op, hvor kunne jeg også være en ærgerlig storesøster!

I vores voksne liv, har dette bånd heldigvis udviklet sig i en kærlig retning, og jeg prøver konstant at være den bedst mulige søster. Specielt efter vi mistede vores mor, har vi snakket sammen dagligt. Hjulpet hinanden igennem det, og gør det stadig. Det er dog sjældent, at jeg får sagt de tre små ord: Jeg elsker dig. Ikke fordi jeg ikke mener det, for det gør jeg - endda mere end de ord kan beskrive. Jeg sætter især pris på, hvordan vi altid har hinandens opbakning! Forleden mødtes jeg med hende for at sætte handling på mine følelser, og jeg ved hvor stor en fan hun er af ESSENCE Collection fra Pandora, så hun skulle selvfølgelig have et helt specialt charm fra dem.

pandora1For et par uger siden var jeg nemlig forbi Pandora butikken på strøget, og vælge det charm, jeg mener passer lige nøjagtigt til hende. Jeg valgte Hope, som er et nyt charm i Essence kollektionen. Hope er designet i 14k guld og med små opaque farvede krystaller,  der netop står for håb og uskyld.

pandoraJeg valgte Hope fordi jeg virkelig mener min søster fortjener en lille smule håb og medvind fremover. Som med alle 20 årige, er der en masse usikkerhed og forvirring over, hvor man vil hen i livet. Og der synes jeg som storesøster, det er vigtigt at fortælle at der er håb for fremtiden, og det hele nok skal gå. For mig er der også knyttet en lille smule spirituelt til begrebet "Håb". Det handler om at give slip, og lade et positivt sind overtage i håbet om det man nu håber på.  Det kan jeg på en måde godt lide at tænke på, i en tid hvor vi kvinder ellers sætter vores lid til selvsikkerhed, styrke og gå-på-mod for at opnå ting. Nogle gange er håb bare nok... pandora2^^Min søster og hendes Essence Collection samling

Jeg ved at hun blev rigtig glad for det både på det personlige plan, men selvfølgelig også i forhold til looket. Charmet er så smukt og elegant, særligt med armbåndet, der nærmest ligner små sølvperler på snor. Charmet er lidt anderledes end dem hun allerede har, som I kan se på billederne.

pandora3Søskendekærlighed! Jeg har tilmed fået lov at låne det engang imellem for,  jeg må indrømme at jeg også har brug for en lille portion "Hope" i denne trælse speciale-tid.

- Har I nogle historier om folk der inspirerer jer, eller som I sætter pris på, så del dem endelig med mig! Eller gå ind på Instagram og del jeres historier med hashtagget #appreciateyou

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Pandora