Sheinside ønskeliste + rabatkode

Lavet i samarbejde med Sheinside

sheinside

BOHEME KJOLE HER  CUT OUT KJOLE HER DENIM JEANS HER MAXI KJOLE HER SPORTY HALTERNECK HERE LOOSE BUKSER HER OFF SHOULDER HER STRIBE SKJORTE HER

Midt imellem de sidste rettelser på specialet, bliver der tid til at kigge på webshops. Det er tit sådan jeg slapper af - med at sætte en masse ting på ønskelisten, som jeg må shoppe HVIS det går mig godt til eksamen. Så kommer der på den måde en form for belønning ud af det hårde på arbejde. Lige pt. sidder jeg og kigger på Sheinside, som jeg har shoppet en del på førhen, men som af en eller anden mærkelig grund røg lidt i glemslen. Der er nu ellers kommet rigtig mange fede ting på Sheinside siden sidste gang jeg shoppede der, så det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg klikker mig der forbi!

Priserne er latterligt billige, og der er fri fragt over 30 dollars samt en masse muligheder for at opnå rabatter. Jeg har fået lov til at uddele rabatkoden: DK-blog 30 Rabatkoden giver -30% rabat på ALLE varer!

I kan shoppe lige HER - Et råd fra da jeg sidste gang handlede på Sheinside: husk at tjekke målene på tøjet, da det i nogle tilfælde er lidt til den lille side.